Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
En seriemorder er løs af Bjarne Hatting

En seriemorder er løs - E-bog

Bag om En seriemorder er løs

Dette er fortællingen om et større antal kvinder, der forsvinder sporløst i Danmark over en årrække. Politiet er på bar bund. Der er ingen vidner til de mange bortførelser. Hele befolkningen hjælper politiet. Landet bliver undersøgt af frivillige. Hjemmeværnet, hundeejere og andre. Søer og åer bliver undersøgt af dykkere. Efter års eftersøgning finder en dygtig politimand et spor, der viser sig at føre til bortføreren. Uddrag af bogen Da hun smed skoddet på jorden, og trådte på det, var han cirka 30 meter fra hende. Han løb så lydløst han kunne hen mod hende. Hun fornemmede, at han kom. Da han holdt kluden med kloroform mod hendes ansigt, var hun forberedt. Han skreg af smerte da hun stak sin spejderdolk ind i låret på ham. Hun havde stødt så hårdt, at dolken blev siddende i hans lår. Hugo lukkede øjnene og trak dolken ud. Det gjorde vanvittigt ondt. Han var rasende. Han knaldede sin knyttede næve ind i hendes ansigt, så hun faldt omkuld. Det blødte meget fra hans lår. Nu kunne han se, at der blev tændt lys i en af hytterne. Han løb tilbage til bilen. Om forfatteren Bjarne Hatting har en lang række romaner bag sig. Han spænder vidt i sit emnevalg. ”Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i mit hoved,” siger han.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772372556
 • Udgivet:
 • 11. September 2020

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 138,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af En seriemorder er løs
Dette er fortællingen om et større antal kvinder, der forsvinder sporløst i Danmark over en årrække. Politiet er på bar bund. Der er ingen vidner til de mange bortførelser. Hele befolkningen hjælper politiet.

Landet bliver undersøgt af frivillige. Hjemmeværnet, hundeejere og andre. Søer og åer bliver undersøgt af dykkere. Efter års eftersøgning finder en dygtig politimand et spor, der viser sig at føre til bortføreren.Uddrag af bogen

Da hun smed skoddet på jorden, og trådte på det, var han cirka 30 meter fra hende. Han løb så lydløst han kunne hen mod hende. Hun fornemmede, at han kom. Da han holdt kluden med kloroform mod hendes ansigt, var hun forberedt. Han skreg af smerte da hun stak sin spejderdolk ind i låret på ham. Hun havde stødt så hårdt, at dolken blev siddende i hans lår. Hugo lukkede øjnene og trak dolken ud.

Det gjorde vanvittigt ondt. Han var rasende. Han knaldede sin knyttede næve ind i hendes ansigt, så hun faldt omkuld. Det blødte meget fra hans lår. Nu kunne han se, at der blev tændt lys i en af hytterne.

Han løb tilbage til bilen.Om forfatteren

Bjarne Hatting har en lang række romaner bag sig. Han spænder vidt i sit emnevalg. ”Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i mit hoved,” siger han.
Brugerbedømmelser af En seriemorder er løs
 • Krimiormen s. 10. December 2020

  ” En seriemorder er løs” er Bjarne Hattings 13. udgivelse. Bjarne Hatting ynder at skrive romaner om kontroversielle emner og gerne emner der er tabubelagt. Bjarne Hatting spænder vidt i sit forfatterskab. Denne gang er det historien om en seriemorder, der formår at bortføre et uhyggeligt stort antal unge kvinder, inden nogen nærmest lidt tilfældigt falder over gerningsmanden.

  Selve historien i ”En morder går løs” er vanvittigt godt fundet på. Om Bjarne Hatting er blevet inspireret fra virkelige hændelser, er jeg ikke klar over. Men det er for det meste hændelser fra virkeligheden, der inspirerer Bjarne Hatting til de bøger han skriver.

  Jeg kunne godt have ønsket lidt flere detaljer eller lidt mere tilbundsgående uddybning i historien. Men velskrevet det er ”En seriemorder er løs” helt bestemt.

  ”En seriemorder er løs” får bestemt mine anbefalinger med på vejen som en grufuld, spændende og hurtigt læst krimi.

  Vurdering: 3/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen En seriemorder er løs findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.