Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En sund kvindekrop - Anne van der Merwede - E-bog

- Sundhed, styrke og vitalitet

Bag om En sund kvindekrop

Interessen for sundhed, kost og livsstil er meget stor, og denne bog er til kvinder, der ønsker at leve et aktivt liv med et godt helbred. Bogen er fyldt med ny viden, råd og praksis, der fremmer velvære, styrker immunsystemet, mindsker inflammation, giver hormoner i balance og støtter fordøjelsessundheden. Bogen adskiller sig fra andre bøger ved at have helheden med, og samspillet mellem krop, sind og ånd. Bogen er delt i tre dele, en om kroppens funktioner, en del om kostens indvirkning på vores sundhed og den sidste del med opskrifter. Det er tre vidt forskellige dele, men de er alle med til at gøre det nemt for læseren at bruge bogen som en opslagsbog. Bogen er brugervenlig, og der er fokuseret på at gøre det nemt for læseren at plukke i informationerne. Bogen indeholder mere end 70 nemme opskrifter med tilhørende sundhedstips. Om forfatteren Anne van der Merwede arbejder som ernæringsterapeut, komplementærbehandler, egoterapeut med undervisning og vejledning i Danmark og Norge, afholder herudover workshops. Hun har i 20 år, arbejdet som foredragsholder, behandler, underviser og skribent. Anne har studeret sammenhængen mellem krop, sind, kost og livsstil, og i bogen kombineres viden og erfaring med hjertelighed. Hun har haft brystkræft for tyve år siden og har siden da samlet viden om, at give kroppen de mest optimale betingelser.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794086974
 • Udgivet:
 • 22. Februar 2021
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af En sund kvindekrop

Interessen for sundhed, kost og livsstil er meget stor, og denne bog er til kvinder, der ønsker at leve et aktivt liv med et godt helbred. Bogen er fyldt med ny viden, råd og praksis, der fremmer velvære, styrker immunsystemet, mindsker inflammation, giver hormoner i balance og støtter fordøjelsessundheden.

Bogen adskiller sig fra andre bøger ved at have helheden med, og samspillet mellem krop, sind og ånd.

Bogen er delt i tre dele, en om kroppens funktioner, en del om kostens indvirkning på vores sundhed og den sidste del med opskrifter. Det er tre vidt forskellige dele, men de er alle med til at gøre det nemt for læseren at bruge bogen som en opslagsbog. Bogen er brugervenlig, og der er fokuseret på at gøre det nemt for læseren at plukke i informationerne.

Bogen indeholder mere end 70 nemme opskrifter med tilhørende sundhedstips.

Om forfatteren
Anne van der Merwede arbejder som ernæringsterapeut, komplementærbehandler, egoterapeut med undervisning og vejledning i Danmark og Norge, afholder herudover workshops. Hun har i 20 år, arbejdet som foredragsholder, behandler, underviser og skribent. Anne har studeret sammenhængen mellem krop, sind, kost og livsstil, og i bogen kombineres viden og erfaring med hjertelighed. Hun har haft brystkræft for tyve år siden og har siden da samlet viden om, at give kroppen de mest optimale betingelser.

Forlagets beskrivelse af En sund kvindekrop

Dette er bogen til kvinder, der ønsker at leve et aktivt liv med et godt helbred. Indgangsvinklen er grundlæggende holistisk – det handler om det hele menneske, om sundhed, kost og livsstil og samspillet mellem krop, sind og ånd. Uden at fokusere på en specifik diæt eller kur guides du, via enkle ændringer, til en velfungerende krop – med en optimal fordøjelse, et stærkt immunforsvar, hormoner i balance, stærke knogler, smuk hud, en hjerne i topform, bedre nattesøvn og mere energi.
Du får den nyeste viden om:
· Det fintfølende maskineri, der får kroppen til at fungere og præstere
· Kostens kolossale betydning
· Plantebaseret mad og plantestoffernes vigtighed
· Hormonforstyrrende stoffer
· Kosmetik, cremer og skjulte hormoner
· Det klimavenlige køkken
Bogens flere end 80 opskrifter, med tilhørende gode tips, er overvejende vegetariske eller veganske og uden gluten, mælk og hvidt sukker. Maden er næringsrig og farvestrålende, den appellerer til sanserne og er ovenikøbet nem at lave i en travl hverdag.
Her er inspiration til mange forskellige sider af et godt og sundt liv, og bogen er opbygget, så den også kan bruges som opslagsbog med mulighed for at plukke i informationerne efter interesse og behov.

Om forfatter
Anne van der Merwede arbejder som ernæringsterapeut, komplementærbehandler,
egoterapeut med undervisning og vejledning i Danmark og Norge, afholder herudover workshops. Hun har i 20 år arbejdet som foredragsholder, behandler, underviser og
skribent. Anne har studeret sammenhængen mellem krop, sind, kost og livsstil, og i bogen kombineres viden og erfaring med hjertelighed. Hun har haft brystkræft for tyve år siden og har siden da samlet viden om, at give kroppen de mest optimale betingelser.

E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af En sund kvindekrop

 • Vibeke b. 14. Juli 2021

  Gode anvendelige opskrifter

 • Tine E. 30. Marts 2021

  En super inspirerende bog, hvor der ligger meget faglighed bag.
  Den vedrører næsten alt, i forhold det at få en sund kvindekrop, både i forhold skønne opskrifter i bogen, anbefalinger af sund hudpleje og kosmetik, -ja alt i alt super inspiration generelt, til en sund kvindekrop og livsstil.


Find lignende bøger
Bogen En sund kvindekrop findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.