Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Et andet os - Kirsten Hesketh - E-bog

Bag om Et andet os

Hvad nu, hvis Emma slet ikke er sådan, som hun troede? Der sker pludselig en masse i Emmas liv på én gang. Samtidig med at hendes yngste søn har fået diagnosen autist, kommer hun ved et uheld til at sige sit job op. Emma har altid været dybt engageret i sit ægteskab, men nu virker det pludselig forkert, og hun er ret sikker på, at hun kommer til at have en affære med den nye, lækre far på børnenes skole. Det eneste, der ser ud til at være, som det plejer, er alle andre. Men hvis hun ikke er den, hun troede, hun var, kan hendes gamle liv så passe sammen med den nye Emma? Kirsten Hesketh var nødt til at skrive denne roman, da hun som mor til et autistisk barn kender alt til op- og nedturene. Et andet os er en gribende, morsom og skarp roman om en familie, der gør alt, hvad de kan, for at overleve og samtidig rumme et barn med autisme. Bogen passer godt til læsere, der også kan lide forfatterne Fiona Gibson (Ellen Berry) og Marian Keyes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772312446
  • Udgivet:
  • 10. Februar 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Et andet os

Hvad nu, hvis Emma slet ikke er sådan, som hun troede?

Der sker pludselig en masse i Emmas liv på én gang. Samtidig med at hendes yngste søn har fået diagnosen autist, kommer hun ved et uheld til at sige sit job op. Emma har altid været dybt engageret i sit ægteskab, men nu virker det pludselig forkert, og hun er ret sikker på, at hun kommer til at have en affære med den nye, lækre far på børnenes skole.
Det eneste, der ser ud til at være, som det plejer, er alle andre. Men hvis hun ikke er den, hun troede, hun var, kan hendes gamle liv så passe sammen med den nye Emma?

Kirsten Hesketh var nødt til at skrive denne roman, da hun som mor til et autistisk barn kender alt til op- og nedturene. Et andet os er en
gribende, morsom og skarp roman om en familie, der gør alt, hvad de kan, for at overleve og samtidig rumme et barn med autisme.
Bogen passer godt til læsere, der også kan lide forfatterne Fiona Gibson (Ellen Berry) og Marian Keyes.

Brugerbedømmelser af Et andet osFind lignende bøger
Bogen Et andet os findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.