Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Et eventyr - Flemming Andersen - E-bog

Bag om Et eventyr

Det her er historien om en pige som er ude for et uheld, der viser sig at blive et eventyr! Hun er ude at lege i skoven, selvom hun normalt bor inde i storbyens larm. Men i dag er der fødselsdag, og derfor har faren sluppet alle børnene fri ude i det grønne. Og det er skønt at lege med alle vennerne! Men pigen vil så gerne gemme sig godt. Hun løber og løber og... pludselig falder hun ned ad en skrænt. Hvordan skal hun nu komme hjem til sin far? Måske venter der noget, hun aldrig havde drømt om her ude i skoven? Måske venter der et vaskeægte eventyr! Bogen udkom første gang i 1981 og henvender sig til unge læsere. Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728403020
  • Udgivet:
  • 23. Marts 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Et eventyr

Det her er historien om en pige som er ude for et uheld, der viser sig at blive et eventyr!

Hun er ude at lege i skoven, selvom hun normalt bor inde i storbyens larm. Men i dag er der fødselsdag, og derfor har faren sluppet alle børnene fri ude i det grønne. Og det er skønt at lege med alle vennerne! Men pigen vil så gerne gemme sig godt. Hun løber og løber og... pludselig falder hun ned ad en skrænt.

Hvordan skal hun nu komme hjem til sin far?

Måske venter der noget, hun aldrig havde drømt om her ude i skoven? Måske venter der et vaskeægte eventyr!

Bogen udkom første gang i 1981 og henvender sig til unge læsere.

Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge.

Brugerbedømmelser af Et eventyrFind lignende bøger
Bogen Et eventyr findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.