Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Et hæklet teselskab - E-bog

Bag om Et hæklet teselskab

Mange børn elsker at lege teselskab. Nu får de med "Et hæklet teselskab" chancen for at lokke deres forældre og bedsteforældre til at hækle indholdet til teselskabet. Så fat hæklenålen og hækl løs, så der kan blive spist kager og fortæret lækkerier i lange baner. Med andre ord indeholder denne hæklebog opskrifter på alt det, du skal bruge til dit eget teselskab - og dermed grundlag for mange timers leg på værelset eller i haven. Desuden er bogen krydret med små, fine krea-projekter for børn, så de kan være med til at skabe den helt rette stemning til teselskabet. Her lægges alle kræfter på cuteness og tøsehygge, og mødre og bedstemødre vil elske tanken om at give deres piger dette lille eventyr.I bogen finder du opskrifter på fx - Tebreve - Lagkage - Cupcakes - Hindbærsnitter med pynteflag - Macarons - Bonbons - Prinsessekrone og fingerring Forfatterne: Søstre og kvinderne bag succeen "Krea Deluxe" - et firma, som designer og udvikler krea-kits til boligindretningen, børn og børneværelset, accessories og "når der skal laves hjemmelavede gaver".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740619560
  • Udgivet:
  • 3. November 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Et hæklet teselskab
Mange børn elsker at lege teselskab. Nu får de med "Et hæklet teselskab" chancen for at lokke deres forældre og bedsteforældre til at hækle indholdet til teselskabet. Så fat hæklenålen og hækl løs, så der kan blive spist kager og fortæret lækkerier i lange baner. Med andre ord indeholder denne hæklebog opskrifter på alt det, du skal bruge til dit eget teselskab - og dermed grundlag for mange timers leg på værelset eller i haven.

Desuden er bogen krydret med små, fine krea-projekter for børn, så de kan være med til at skabe den helt rette stemning til teselskabet.

Her lægges alle kræfter på cuteness og tøsehygge, og mødre og bedstemødre vil elske tanken om at give deres piger dette lille eventyr.I bogen finder du opskrifter på fx

- Tebreve
- Lagkage
- Cupcakes
- Hindbærsnitter med pynteflag
- Macarons
- Bonbons
- Prinsessekrone og fingerring

Forfatterne:
Søstre og kvinderne bag succeen "Krea Deluxe" - et firma, som designer og udvikler krea-kits til boligindretningen, børn og børneværelset, accessories og "når der skal laves hjemmelavede gaver".
Brugerbedømmelser af Et hæklet teselskab


Find lignende bøger
Bogen Et hæklet teselskab findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.