Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Express opstrammer - Anna Bogdanova - E-bog

- Løft og styrk formerne på 28 dage med mikrotræning

Bag om Express opstrammer

Express Opstrammer er den kloge kvindes genvej til en stærk krop, en velformet silhuet og masser af energi og overskud.   Klog, fordi der er så meget andet at bruge sin tid på end træning. Genvej, fordi de 28 øvelser á 5 minutter er den mest (tids)effektive vej til et nyt spejlbillede, et nyt selvbillede og et stærkt helbred. For altid.   Du får med denne bog et grundigt indblik i Anna Bogdanova-metoden – inklusive råd til mad, vægtregulering, motivation og vedholdenhed. Se på det som Coco Chanels lille sorte; et absolut must have for enhver kvinde. Det er langtidsholdbart, alsidigt, overkommeligt og tilgængeligt. Og det kan bruges igen og igen.   Hver øvelse er udviklet til at aktivere muskler, knogler og bindevæv maksimalt i hele kroppen. Desuden bekæmper øvelserne væskeophobninger, appelsinhud, inflammation og sikrer stabilt blodsukker, høj forbrænding og balance i hormoner og nervesystem.   Derfor er det mikrotræning med makroeffekt.   Programmet er express, fordi du: får det overstået på 5 minutter. øjeblikkeligt får det godt i din krop. får overskud til mere fysisk aktivitet.  Programmet er opstrammer, fordi du: aktiverer dit indre shapewear, så du mærker løft indeni og udenpå. øjeblikkeligt får adgang til meget mere styrke. får lyst til at stramme op på andre gode rutiner.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702315370
 • Udgivet:
 • 27. December 2021
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Express opstrammer

Express Opstrammer er den kloge kvindes genvej til en stærk krop, en velformet silhuet og masser af energi og overskud.
 
Klog, fordi der er så meget andet at bruge sin tid på end træning.
Genvej, fordi de 28 øvelser á 5 minutter er den mest (tids)effektive vej til et nyt spejlbillede, et nyt selvbillede og et stærkt helbred. For altid.
 
Du får med denne bog et grundigt indblik i Anna Bogdanova-metoden
– inklusive råd til mad, vægtregulering, motivation og vedholdenhed. Se på det som Coco Chanels lille sorte; et absolut must have for enhver kvinde. Det er langtidsholdbart, alsidigt, overkommeligt og tilgængeligt. Og det kan bruges igen og igen.
 
Hver øvelse er udviklet til at aktivere muskler, knogler og bindevæv maksimalt i hele kroppen. Desuden bekæmper øvelserne væskeophobninger, appelsinhud, inflammation og sikrer stabilt blodsukker, høj forbrænding og balance i hormoner og nervesystem.
 
Derfor er det mikrotræning med makroeffekt.
 
Programmet er express, fordi du:
får det overstået på 5 minutter. øjeblikkeligt får det godt i din krop. får overskud til mere fysisk aktivitet. 
Programmet er opstrammer, fordi du:
aktiverer dit indre shapewear, så du mærker løft indeni og udenpå. øjeblikkeligt får adgang til meget mere styrke. får lyst til at stramme op på andre gode rutiner.

Brugerbedømmelser af Express opstrammer

 • Monica F. 2. April 2022

  Den bedste bog fra Anna Bogdanova. Mikrotræning fra 5-15 minutter om dagen. Hun skriver, at efter en fødsel var det den eneste træning hun lavede i 1½ år. En bog der kan kickstarte din træning. Jeg har selv nogle skader efter en ulykke og vægtøgning og har haft svært ved at finde overskud til at komme i gang, men 5 minutter om dagen kan jeg kan godt finde :)
  Super flotte billeder af alle øvelserne og udførlig, men stadig overskuelig beskrivelse af øvelserne. Jeg nævnte bogen for min kollega, som også fluks købte den, min lokale bibliotekar har også købt den.
  Selv i en travl hverdag kan alle finde 5 minutter. Dette er bogen jeg vil anbefale til alle :)


Find lignende bøger
Bogen Express opstrammer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.