Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Femte sol brænder - Michael Larsen - Bog

Bag om Femte sol brænder

Den unge arkæolog og arkæoastronom Alexandra Kills tilkaldes af politiet for at hjælpe med opklaringen af et mord på en ældre kollega, Dieter Klein, der ligesom hun i årevis har forsket i helleristningens gåde. I hans bibliotek har man fundet en ukendt og utydet sten, men alle optegnelser og notater er sporløst forsvundet, og på væggen over liget er malet et mystisk tegn. Opklaringsarbejdet bliver en farefuld rejse ind i den forhistoriske viden, som anses for kortlagt, men som viser sig at være langt mere skræmmende og eventyrlig end nogen kunne ane, og for Alexandra bliver det samtidig et dramatisk opgør med en fortid, som hun troede, hun havde lagt bag sig. Michael Larsen (1961) er journalist og fik efter sin uddannelse fastansættelse på B.T., hvor han dækkede filmstof. I 1992 debuterede han med den humoristiske roman Med livet i hælene. Det var dog først i 1994, han slog igennem med sin gennembrudsroman Uden sikker viden, der er oversat til flere sprog og har gjort Michael Larsen til en de mest oversatte danske forfattere. I 2002 blev han indstillet til The International IMPAC Dublin Literary Award for sin krimiroman Slangen i Sydney. Michael Larsen er kendt for sin filmiske skrivestil med replikskifte og fyldige handlingsbeskrivelser samt hans evne til at dreje et plot. "Endnu en bemærkelsesværdig historie fra Michael Larsen, der befæster hans internationale niveau, både når det gælder det rent forfattertekniske og evnen til at få øje på, kombinere og dramatisere videnskabelige diskussioner til medrivende fiktion." - Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711646670
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 345
 • Udgivet:
 • 10. Juli 2017
 • Udgave:
 • 4
 • Størrelse:
 • 147x221x25 mm.
 • Vægt:
 • 526 g.
 • 2-4 uger.
 • 14. April 2023

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Femte sol brænder

Den unge arkæolog og arkæoastronom Alexandra Kills tilkaldes af politiet for at hjælpe med opklaringen af et mord på en ældre kollega, Dieter Klein, der ligesom hun i årevis har forsket i helleristningens gåde. I hans bibliotek har man fundet en ukendt og utydet sten, men alle optegnelser og notater er sporløst forsvundet, og på væggen over liget er malet et mystisk tegn. Opklaringsarbejdet bliver en farefuld rejse ind i den forhistoriske viden, som anses for kortlagt, men som viser sig at være langt mere skræmmende og eventyrlig end nogen kunne ane, og for Alexandra bliver det samtidig et dramatisk opgør med en fortid, som hun troede, hun havde lagt bag sig.

Michael Larsen (1961) er journalist og fik efter sin uddannelse fastansættelse på B.T., hvor han dækkede filmstof. I 1992 debuterede han med den humoristiske roman Med livet i hælene. Det var dog først i 1994, han slog igennem med sin gennembrudsroman Uden sikker viden, der er oversat til flere sprog og har gjort Michael Larsen til en de mest oversatte danske forfattere. I 2002 blev han indstillet til The International IMPAC Dublin Literary Award for sin krimiroman Slangen i Sydney. Michael Larsen er kendt for sin filmiske skrivestil med replikskifte og fyldige handlingsbeskrivelser samt hans evne til at dreje et plot.

"Endnu en bemærkelsesværdig historie fra Michael Larsen, der befæster hans internationale niveau, både når det gælder det rent forfattertekniske og evnen til at få øje på, kombinere og dramatisere videnskabelige diskussioner til medrivende fiktion." - Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

Forlagets beskrivelse af Femte sol brænder

Den unge arkæolog og arkæoastronom Alexandra Killis tilkaldes af politiet for at hjælpe med opklaringen af et mord på en ældre kollega, Dieter Klein, der ligesom hun i årevis har forsket i helleristningernes gåde. I hans bibliotek har man fundet en ukendt og utydet sten, men alle optegnelser og notater er sporløst forsvundet, og på væggen over liget er malet et mystisk tegn.
Opklaringsarbejdet bliver en farefuld rejse ind i den forhistoriske viden, som anses for kortlagt, men som viser sig at være langt mere skræmmende og eventyrlig, end nogen kunne ane, og for Alexandra bliver det samtidig et dramatisk opgør med en fortid, hun troede, hun havde lagt bag sig.

Michael Larsen (f. 1961) debuterede i 1992 med romanen Med livet i hælene og har siden skrevet spændingsromanerne Uden sikker viden og Slangen i Sydney. Hans bøger er solgt til udgivelse over hele verden.

Brugerbedømmelser af Femte sol brænderGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.