Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Fødevarehygiejne - Hotel- - Bog

Bag om Fødevarehygiejne

Fødevarehygiejne er skrevet til dig, der arbejder med fødevarer og derfor skal have helt styr på hygiejnen. Bogen er skrevet, så den kan læses helt uden forudsætninger inden for hygiejne. I bogen bliver forskellige typer af bakterier, vira, svampe og parasitter gennemgået og du kan læse om, hvor og hvordan de lever og hvordan de smitter. Desuden præsenteres lovgivningen på området, herunder det såkaldte egenkontrolsystem. Endelig gives også helt konkrete forslag til procedurer, der mindsker risikoen for smittespredning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762808973
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 100
  • Udgivet:
  • 11. juni 2009
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 171x241x5 mm.
  • Vægt:
  • 195 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 25. november 2024

Beskrivelse af Fødevarehygiejne

Fødevarehygiejne er skrevet til dig, der arbejder med fødevarer og derfor skal have helt styr på hygiejnen. Bogen er skrevet, så den kan læses helt uden forudsætninger inden for hygiejne.
I bogen bliver forskellige typer af bakterier, vira, svampe og parasitter gennemgået og du kan læse om, hvor og hvordan de lever og hvordan de smitter.
Desuden præsenteres lovgivningen på området, herunder det såkaldte egenkontrolsystem.
Endelig gives også helt konkrete forslag til procedurer, der mindsker risikoen for smittespredning.

Brugerbedømmelser af Fødevarehygiejne



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.