Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forbryderne går amok - Flemming Andersen - E-bog

Bag om Forbryderne går amok

Hvad ville du gøre, hvis det danske samfund blev fascistisk? Det lokale beboerhus bliver sprængt i luften og igen står arbejderbørnene Lene og Teddy overfor uretfærdige trusler fra det fascistiske politi. "Forbryderne går amok" er en del af Forbryder-serien om Teddy og Lene. De er barndomsvenner fra arbejderfamilier og går i skole sammen i Århus. I en fascistisk 70’er-fremtid kæmper de for social retfærdighed. Overalt i samfundet møder de nemlig magtmisbrug og ideologisk hjernevask. Det vil de ikke finde sig i, så de bliver socialistiske aktivister og går forrest i kampen for retfærdighed. Serien er en række socialistiske ungdomsbøger stærkt præget af 1970’ernes politiske miljø. Bogen udkom første gang i 1977. Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728403105
  • Udgivet:
  • 16. Februar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Forbryderne går amok

Hvad ville du gøre, hvis det danske samfund blev fascistisk?

Det lokale beboerhus bliver sprængt i luften og igen står arbejderbørnene Lene og Teddy overfor uretfærdige trusler fra det fascistiske politi.

"Forbryderne går amok" er en del af Forbryder-serien om Teddy og Lene. De er barndomsvenner fra arbejderfamilier og går i skole sammen i Århus. I en fascistisk 70’er-fremtid kæmper de for social retfærdighed. Overalt i samfundet møder de nemlig magtmisbrug og ideologisk hjernevask. Det vil de ikke finde sig i, så de bliver socialistiske aktivister og går forrest i kampen for retfærdighed. Serien er en række socialistiske ungdomsbøger stærkt præget af 1970’ernes politiske miljø. Bogen udkom første gang i 1977.

Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Brugerbedømmelser af Forbryderne går amokFind lignende bøger
Bogen Forbryderne går amok findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.