Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forbryderne slår til - Flemming Andersen - E-bog

Bag om Forbryderne slår til

Hvad ville du gøre, hvis du fandt ud af at nogen provokerede politiet og skød skylden på dig og dine venner? Arbejderbørnene Teddy og Lene deltager i en vigtig miljøaktion, men kommer på kant med politiet. Eller hvad. Hvem var det i virkeligheden som provokerede politiet, for det var ikke nogen fra deres fællesskab, det ved de. Nu går jagten ind på fascisterne... "Forbryderne slår til" er en del af Forbryder-serien om Teddy og Lene. De er barndomsvenner fra arbejderfamilier og går i skole sammen i Århus. I en fascistisk 70’er-fremtid kæmper de for social retfærdighed. Overalt i samfundet møder de nemlig magtmisbrug og ideologisk hjernevask. Det vil de ikke finde sig i, så de bliver socialistiske aktivister og går forrest i kampen for retfærdighed. Serien er en række socialistiske ungdomsbøger stærkt præget af 1970’ernes politiske miljø. Bogen udkom første gang i 1981. Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728403051
  • Udgivet:
  • 20. December 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Forbryderne slår til

Hvad ville du gøre, hvis du fandt ud af at nogen provokerede politiet og skød skylden på dig og dine venner?

Arbejderbørnene Teddy og Lene deltager i en vigtig miljøaktion, men kommer på kant med politiet. Eller hvad. Hvem var det i virkeligheden som provokerede politiet, for det var ikke nogen fra deres fællesskab, det ved de. Nu går jagten ind på fascisterne...

"Forbryderne slår til" er en del af Forbryder-serien om Teddy og Lene. De er barndomsvenner fra arbejderfamilier og går i skole sammen i Århus. I en fascistisk 70’er-fremtid kæmper de for social retfærdighed. Overalt i samfundet møder de nemlig magtmisbrug og ideologisk hjernevask. Det vil de ikke finde sig i, så de bliver socialistiske aktivister og går forrest i kampen for retfærdighed. Serien er en række socialistiske ungdomsbøger stærkt præget af 1970’ernes politiske miljø. Bogen udkom første gang i 1981.

Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Brugerbedømmelser af Forbryderne slår tilFind lignende bøger
Bogen Forbryderne slår til findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.