Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forbrydernes terror - Flemming Andersen - E-bog

Bag om Forbrydernes terror

Hvad ville du gøre, hvis du oplevede alle de voksne og hele samfundet som uretfærdigt? Teddy og Lene står igen overfor nogle gamle kendinge, da flere bomber eksploderer i busser. Ingen mennesker er fejlfri, og snart bliver de to unge idealister viklet ind i en farlig situation med politiet... "Forbrydernes terror" er en del af Forbryder-serien om Teddy og Lene. De er barndomsvenner fra arbejderfamilier og går i skole sammen i Århus. I en fascistisk fremtid kæmper de for social retfærdighed. Overalt i samfundet møder de nemlig magtmisbrug og ideologisk hjernevask. Det vil de ikke finde sig i, så de bliver socialistiske aktivister og går forrest i kampen for retfærdighed. Serien er en række socialistiske ungdomsbøger stærkt præget af 1970’ernes politiske miljø. Bogen udkom første gang i 1979. Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728403075
  • Udgivet:
  • 16. Februar 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Forbrydernes terror

Hvad ville du gøre, hvis du oplevede alle de voksne og hele samfundet som uretfærdigt?

Teddy og Lene står igen overfor nogle gamle kendinge, da flere bomber eksploderer i busser. Ingen mennesker er fejlfri, og snart bliver de to unge idealister viklet ind i en farlig situation med politiet...

"Forbrydernes terror" er en del af Forbryder-serien om Teddy og Lene. De er barndomsvenner fra arbejderfamilier og går i skole sammen i Århus. I en fascistisk fremtid kæmper de for social retfærdighed. Overalt i samfundet møder de nemlig magtmisbrug og ideologisk hjernevask. Det vil de ikke finde sig i, så de bliver socialistiske aktivister og går forrest i kampen for retfærdighed. Serien er en række socialistiske ungdomsbøger stærkt præget af 1970’ernes politiske miljø. Bogen udkom første gang i 1979.

Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Brugerbedømmelser af Forbrydernes terrorFind lignende bøger
Bogen Forbrydernes terror findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.