Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Sofie Sarenbrant

Bøger af Sofie Sarenbrant

Sofie Sarenbrant er en svensk-forfatter født i Stockholm d. 4. Januar i 1978. Hun flyttede til Narobo i Östergötland i en alder af to med familien, hvor hun gik i skole. Efter hun var færdig med folkeskole, flhyttede hun til Västervik, hvor hun studeret medie i gymnasiet. Hun afsluttede sine studier på ‘Mittuniversitetet’. Hun begyndte sin egentlige karriere i journalisme, hvor hun arbejdede som freelance journalist, for Veckorevyn. Hun har derudover arbejdet for Expressen, Friskispressen og Amelia.

Hun debuterede med bogen ‘uge 36’ i 2010 og er bedst kendt for hendes bog-serie om Emma Sköld. Sarenbrants ønske med karakteren i bog-serien var, at skabe en hovedperson, med ambitiøse værdier kontra det stereotypiske billede af politi officere, som oftest er alkoholiske og deprimerede. Hun har endvidere været på bestseller listen over krimi noveller i 2015, med den tredje bog ‘Åbent hus’ i Emma Sköld serien. Den femte bog i serien, blev også den anden bedst sælgende krimi novelle i 2017 i Sverige, bogen hedder ‘Tiggeren’.

Fortællingen om de tre frisører Östermalm, er en bog-serie, som begyndte i 2017 med bogen ‘Bag din ryg’, er hendes nyeste serie. Hun har sidst udgivet en bog i 2019, som den syvende i bog-serien om Emma Sköld, ‘Skammekrogen’.

Foto af Thron Ullberg
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sofie Sarenbrant
  58,94 - 97,95 kr.

  Da kriminalinspektør Emma Sköld vågner i en hospitalsseng efter fem måneder i koma, har hun ingen anelse om, hvad der er sket. Hun husker kun, at hun efterlod sin fire uger gamle datter hos kæresten, Kristoffer, for at ride en tur.I Emmas fravær har Kristoffer bedt sin tidligere kæreste om hjælp til at passe datteren, og det er en opgave, hun trives alt for godt med. For dels er hun aldrig kommet over bruddet med Kristoffer, dels har hun altid ønsket at blive mor.Nu ligger Emma i sin hospitalsseng og undrer sig over, hvad det er Kristoffer skjuler for hende. Og hvad med rideuheldet – var det overhovedet en ulykke? Eller er der i virkeligheden nogen, der vil hende til livs?Da hun beslutter at indvie en kollega i sine bekymringer, får det katastrofale konsekvenser.

 • af Sofie Sarenbrant
  127,95 - 183,95 kr.

  Hvad ved du egentlig om dine nærmeste? En pige lægger sig på jernbaneskinnerne i Stockholmsforstaden Bromma og venter på toget. I en anden del af Sverige havner en mand i et dybt hul i skoven. Ingen af deres familiemedlemmer eller venner ved noget om den forestående katastrofe. Kan deres liv reddes? De to mennesker kender ikke hinanden, men har noget livsvigtigt til fælles. Og det er op til kriminalinspektør Emma Sköld at finde sammenhængen, før det er for sent. Skammekrogen er syvende fritstående bog i den populære serie om kriminalinspektør Emma Sköld.

 • af Sofie Sarenbrant
  127,95 - 183,95 kr.

  Årets krimiforfatter i Sverige 2019 Efter et orienteringsløb findes en ung dreng død i Ålstensskoven. Liget er ilde tilredt, og hans mobiltelefon og penge er væk. Mistanken rettes mod en ungdomsbande, som har berøvet og truet jævnaldrende med kniv i Bromma. Kriminalinspektør Emma Sköld må løse sagen, inden morderen slår til igen, men hun har en snigende fornemmelse af, at noget ikke stemmer. Og hvad er det drengens venner og familie skjuler? ”Mytomanen” er den ottende selvstændige bog i den populære serie om den frygtløse kriminalinspektør Emma Sköld.

 • af Sofie Sarenbrant
  97,95 - 137,95 kr.

  Ny bog i den populære serie om kriminalinspektør Emma Sköld En bølge af indbrud hærger den mondæne Stockholmsforstad Bromma, og tyvenes metoder bliver mere og mere brutale. Da en teenagedreng bliver fundet myrdet, sættes Emma Sköld på sagen. Er det et indbrud, der er gået galt? Mistanken retter sig mod den rengøringsdame, der fandt den myrdede dreng. Eller kan det være den baltiske håndværker, der blev taget på fersk gerning ved et indbrud? Fast besluttet på at opklare sagen tager Emma den i egne hænder og sætter derved både sig selv og andre i livsfare. ”Syndebukken” er det sjette fritstående bind i serien om kriminalinspektør Emma Sköld.

 • af Sofie Sarenbrant
  97,95 - 137,95 kr.

  Hvad er du parat til at gøre, hvis du risikerer at miste alt? Alting ændrer sig, da Jenny får ny kollega på Salong De Luca, Östermalms hotteste frisørsalon. Ejeren har kun øje for den nye frisør Angela, og overvældet af jalousi beslutter Jenny sig for at finde ud af, hvem der gemmer sig bag den nyankomnes tilsyneladende perfekte facade. Samtidig bliver en af salonens kunder fundet myrdet, og der går ikke lang tid, før der sker endnu et dødsfald. Under den polerede overflade starter et farligt psykologisk spil, som truer med at ødelægge liv. Mistankerne vokser sig stærkere, men sandheden bliver først afsløret, da det er alt for sent. Du afslører alle dine hemmeligheder til en person, der står bag dig med en skarp saks i hånden. Vælg ikke den forkerte frisør. Sangen der spilles i frisørsalonen, indsunget af Sofie Sarenbrant, kan høres på Spotify. Første bog i ny trilogi af den populære forfatter bag Emma Sköld-serien.

 • af Sofie Sarenbrant
  58,94 - 97,95 kr.

  Stockholm hjemsøges af en række mystiske mord på rumænske tiggere. Og endnu mere mystisk er det, at alle politifolk, som interesserer sig for sagen, kommer af dage ved en ulykke. Således også Emma Sköld som havde fået mistanke om, at der var noget helt galt med efterforskningen. Men nu har hendes far - den tidligere politimester Evart Sköld – besluttet sig for at gøre arbejdet færdigt.Og Evert har et es i ærmet, for i baggrunden har han i al hemmelighed en person, der trækker i trådene. En person der længe - med risiko for eget liv - har haft mistanke om, hvem der står bag alle drabene. Og hvorfor.TIGGEREN er den femte bog i Sofie Sarenbrants populære serie med kriminalinspektør Emma Sköld.

 • af Sofie Sarenbrant
  91,95 - 137,95 kr.

  Da startskuddet lyder til Stockholm Marathon, er alt kaos. For selv om det er den 1. juni, er det koldere end juleaften, blæsten suser gennem gaderne, og løberne ved startlinjen har rustet sig med paraplyer og iført sig sorte affaldssække for at tage det værste af styrtregnen.Men det bliver kun værre. For ikke så snart er starten gået, før en mand falder om, og han dør inden ankomsten til hospitalet. Så findes en kvindelig løber død i en park, og denne gang er der ingen tvivl: Hun er blevet myrdet.To døde løbere kan ikke være en tilfældighed. Kriminalassistent Emma Sköld står tilbage med tanken, at der et eller andet sted i det store maratonfelt løber en morder.

 • af Sofie Sarenbrant
  58,94 - 97,95 kr.

  På et celebert spa findes en kendt skuespillerinde dybt bevidstløs og et ældre ægtepar døde. Det chokerede personale tilkalder straks politiet, men alle undersøgelser tyder på, at det blot drejer sig om en tragisk ulykke og en overdosis sovepiller.Alligevel har hotelchefen en fornemmelse af, at der er noget galt, og da de nogle dage senere finder endnu en person død, er der da heller ingen tvivl: Det er drab.Kriminalassistent Emma Sköld får ansvaret for efterforskningen. Snart bliver hun klar over, at der er en sammenhæng mellem de tre hændelser, og at de leder efter en gerningsmand, der ikke er færdig med at dræbe.Hvil i fred er første bind i en planlagt serie fra Sveriges nye krimidronning.

 • af Sofie Sarenbrant
  108,95 - 185,95 kr.

  Kirsebærtræerne står i blomst, men kriminalinspektør Emma Sköld har svært ved at glæde sig over den kommende påske. Der er gået syv måneder, siden en nær kollega forsvandt sporløst lige før en retssag, og hun er fast besluttet på at finde ham – død eller levende. Samtidig med at det lykkes politiet at finde den pengeafpresser, der som den sidste så kollegaen i live, får Emma et uforklarligt mord på halsen. En ældre mand findes død på et forladt psykiatrisk hospital, og da Emma finder ud af, hvem han er, bliver hun besat af tanken om at opklare sagen.

 • af Sofie Sarenbrant
  91,95 - 137,95 kr.

  Er dit hus sat til salg? Og er du bekymret for, hvor mange der kommer til fremvisningen? Du burde bekymre dig for, hvor mange der går derfra.Familien Göranssons hus er til salg, men morgenen efter en fremvisning finder den seksårige datter sin far brutalt myrdet i gæsteværelset. Der er ingen tegn på indbrud, og mordvåbnet er en af familiens egne køkkenknive. Har nogen gemt sig i huset efter fremvisningen? Eneste tegn på dette er datterens påstand om, at en fremmed har klappet hende på kinden i nattens løb. Emma Sköld har mistanke til afdødes hustru, men så vender flere mord op og ned på alle teorier.Åbent hus er den tredje krimi i serien med kriminalassistent Emma Sköld.

 • af Sofie Sarenbrant
  197,95 kr.

  Sjælevennen er 10. fritstående bind i serien om kriminalinspektør Emma Sköld. En betagende efterårsdag i Stockholm får kriminalinspektør Emma Sköld øje på en kvinde, der står og balancerer på den forkerte side af rækværket på Vesterbroen. Hvis hun springer, vil det 26 meter dybe fald betyde den sikre død. Emma Sköld må tage alle midler i brug for at forsøge at forhindre kvinden i at springe og slå ikke bare sig selv ihjel, men også det spædbarn, hun holder i sine arme. Som altid væver Sofie Sarenbrant på elegant vis aktuelle og vedkommende problemstillinger ind i plottet og udforsker temaer som menneskeværd, fordomme og drab på egne børn. Resultatet er en både vedkommende og hæsblæsende kriminalroman.

 • af Sofie Sarenbrant
  132,95 - 214,95 kr.

  En varm sommerdag findes resterne af et afbrændt lig på Drottningholm. Ved siden af liget ligger en dødsliste. Kriminalinspektør Emma Sköld er det sidste navn på listen ud af fem.Parallelt med mordefterforskningen oprulles en tyve år gammel sag, hvor en kvinde tog på skadestuen med sit barn og selv endte i varetægt. Hvad har fortiden med mordet at gøre?Det er op til Emma og hendes kolleger at stoppe gerningsmanden, før flere kommer til skade. Og inden gerningsmanden får ram på Emma.Parasitten er en fortælling om hævn, svære søskendeforhold og en familietragedie, der får katastrofale konsekvenser, og er det 11. og fritstående bind i den populære serie om kriminalinspektør Emma Sköld.

 • af Sofie Sarenbrant
  132,95 - 137,95 kr.

  Kirsebærtræerne står i blomst, men kriminalinspektør Emma Sköld har svært ved at glæde sig over den kommende påske. Der er gået syv måneder, siden en nær kollega forsvandt sporløst lige før en retssag, og hun er fast besluttet på at finde ham – død eller levende. Samtidig med at det lykkes politiet at finde den pengeafpresser, der som den sidste så kollegaen i live, får Emma et uforklarligt mord på halsen. En ældre mand findes død på et forladt psykiatrisk hospital, og da Emma finder ud af, hvem han er, bliver hun besat af tanken om at opklare sagen.

 • af Sofie Sarenbrant
  88,95 - 97,95 kr.

  Det er seksten år, siden Agnes gennemlevede sit livs mareridt.Højgravid blev hun brutalt bortført i den skånske sommerferieby Brantevik og tvunget til at føde sit barn – en søn – alene i en mørk kælder. Umiddelbart efter blev han revet ud af hendes arme, og hvad der siden skete med ham, er en gåde, det aldrig er lykkedes politiet at opklare. Trods savnet af sønnen lever Agnes i dag et fredeligt familieliv med sin mand, Tobias, og deres nu attenårige datter, Nicole. Men hun ved ikke, at Nicole har fået mistanke om, at de ikke har fortalt hende hele sandheden om broren, og at hun nu er rejst til Brantevik for at finde ud af, hvad der virkelig skete. Det viser sig hurtigt, at andre med tilknytning til sagen også er vendt tilbage til den lille ferieby, fordi et regnskab skal gøres op. Da Nicole bliver klar over, hvilken fare hun er i, er det allerede for sent, og Agnes tvinges til at lægge sorgen over sønnen bag sig for ikke også at miste sin datter.I stedet for dig er den spændende, selvstændige fortsættelse af Sofie Sarenbrants roste debutroman Uge 36.

 • af Sofie Sarenbrant
  88,95 - 97,95 kr.

  Hæsblæsende krimi fra ny svensk krimidronning Sommersæsonen i det lille fiskerleje Brantevik er ved at være forbi. For familierne Winter og Malm har det været en regnfuld ferieuge, og stemningen er ikke i top. De to veninder Johanna og Agnes er begge højgravide med kun nogle få uger til fødslen. For at afslutte ferien på en god måde beslutter de to par sig for at gå til karaokeaften på den lokale kro. Men noget går grufuldt galt, og da de vågner næste morgen er Agnes væk. Agnes? forsvinden bliver ugens store nyhed, og politi og medier arbejder sammen for at finde en løsning på mysteriet. Det bliver en kamp mod tiden, og alt tager en uventet drejning, da liget af død kvinde skylles op på stranden.

 • af Sofie Sarenbrant
  157,95 kr.

  Sjælevennen er 10. fritstående bind i serien om kriminalinspektør Emma Sköld. En betagende efterårsdag i Stockholm får kriminalinspektør Emma Sköld øje på en kvinde, der står og balancerer på den forkerte side af rækværket på Vesterbroen. Hvis hun springer, vil det 26 meter dybe fald betyde den sikre død. Emma Sköld må tage alle midler i brug for at forsøge at forhindre kvinden i at springe og slå ikke bare sig selv ihjel, men også det spædbarn, hun holder i sine arme. Som altid væver Sofie Sarenbrant på elegant vis aktuelle og vedkommende problemstillinger ind i plottet og udforsker temaer som menneskeværd, fordomme og drab på egne børn. Resultatet er en både vedkommende og hæsblæsende kriminalroman.

 • af Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt
  206,95 kr.

  Højeffektiv pageturner fra det nye forfattermakkerpar Sofie Sarenbrant og Carina Bergfeldt.Sangen forstummer med ét, da døren til fødselsdagsbarnets værelse går op. Sengen er tom, og vinduet står på klem. Politiet bliver tilkaldt, og eftersøgningen går i gang. Den allerede dårlige stemning mellem ekskonen, faren og stedmoren spidser til. Alle har de tilsyneladende noget at vinde ved at få den syvårige Samuel ud af billedet, og det viser sig hurtigt, at deres individuelle historier ikke holder vand. Men hvad er der egentlig sket med Samuel? Fødselsdagen er første del i en ny spændingsserie, og den er solgt til filmatisering til Nordisk Film.

 • af Sofie Sarenbrant
  132,95 kr.

  Sjælevennen er 10. fritstående bind i serien om kriminalinspektør Emma Sköld. En betagende efterårsdag i Stockholm får kriminalinspektør Emma Sköld øje på en kvinde, der står og balancerer på den forkerte side af rækværket på Vesterbroen. Hvis hun springer, vil det 26 meter dybe fald betyde den sikre død. Emma Sköld må tage alle midler i brug for at forsøge at forhindre kvinden i at springe og slå ikke bare sig selv ihjel, men også det spædbarn, hun holder i sine arme. Som altid væver Sofie Sarenbrant på elegant vis aktuelle og vedkommende problemstillinger ind i plottet og udforsker temaer som menneskeværd, fordomme og drab på egne børn. Resultatet er en både vedkommende og hæsblæsende kriminalroman.

 • af Sofie Sarenbrant
  98,95 kr.

  Von Schuld und Lügen.Emma Sköld hat Ärger. Ausgerechnet sein Heiratsantrag führt dazu, dass sie sich von Nyhlén trennt, ihrem Freund und Kollegen. Dann geschieht ein rätselhafter Mord ganz in ihrer Nachbarschaft. Ein junger Mann ist offenbar von einem Einbrecher ermordet worden. Oder steckt mehr dahinter? Die Frau, die den Toten fand, verstrickt sich erst in Widersprüche, dann verschwindet sie ganz von der Bildfläche. Obendrein hat Emma das Gefühl, dass sie verfolgt wird. Jemand hat ihren Laptop gestohlen und versucht, sie mit einem SUV von der Straße zu drängen. Ein zweiter Mord lässt dann alles noch verwirrender erscheinen.Nach Camilla Läckberg ist Sofie Sarenbrant die aufregendste neue Krimiautorin in Schweden.Sofie Sarenbrant studierte in Stockholm Medientechnik und arbeitete zunächst als freie Journalistin. 2010 hatte sie ihren Durchbruch als Schriftstellerin. Zwei Jahre später startete sie ihre beliebte Thrillerserie mit Emma Sköld als Detektivin und entschied sich damit für das Krimi-Genre. Sarenbrant, deren Bücher bereits in 13 Sprachen übersetzt wurden, bekam in Schweden schon mehrere Krimpreise und ist die am meisten verkaufte Krimiautorin im Hörbuchbereich.

 • af Sofie Sarenbrant
  97,95 kr.

  Der Bestseller aus Schweden – packend, bewegend und mit einem besonderen Blick erzählt. Emma Sköld, die Stockholmer Polizistin, wird begraben – zumindest wird eine Trauerfeier für sie abgehalten. Fast gleichzeitig wird ein Bettler erschlagen. Eine junge Frau sieht den Mord, sie kann aber vor dem Täter fliehen. Einer der Täter ist Gunnar Olausson, der Polizeichef, der auch Emma töten wollte. Denn in Wahrheit ist Emma nicht tot, sie hat den Anschlag überlebt und wird nun von ihrem Vater in einem Sommerhaus versteckt, weil sie gemeinsam den Polizeichef zur Strecke bringen wollen. Die junge Frau, die den Mord an dem Bettler gesehen hat, gerät per Zufall an Emma, die sie in ihrem Versteck aufnimmt. Mit ihr als Zeugin hat Emma ein Mittel mehr an der Hand, um Gunnar zu fassen...Nach Camilla Läckberg ist Sofie Sarenbrant die aufregendste neue Krimiautorin in Schweden.Sofie Sarenbrant studierte in Stockholm Medientechnik und arbeitete zunächst als freie Journalistin. 2010 hatte sie ihren Durchbruch als Schriftstellerin. Zwei Jahre später startete sie ihre beliebte Thrillerserie mit Emma Sköld als Detektivin und entschied sich damit für das Krimi-Genre. Sarenbrant, deren Bücher bereits in 13 Sprachen übersetzt wurden, bekam in Schweden schon mehrere Krimpreise und ist die am meisten verkaufte Krimiautorin im Hörbuchbereich.

 • af Sofie Sarenbrant
  97,95 kr.

  Packender Krimi aus Schweden!Als Kriminalkommissarin Emma Sköld im Krankenhaus erwacht, hat sie keine Ahnung, was geschehen ist. Das Letzte, woran sie sich erinnern kann, ist ihr Aufbruch zum Pferdestall – währenddessen ihre vier Wochen alte Tochter von ihrem Lebensgefährten betreut wurde. Nun muss sie feststellen, dass sie nach einem Reitunfall fünf Monate im Koma gelegen und kostbare Zeit mit ihrem Baby verpasst hat. Doch das ist nicht das Einzige, was ihr Sorgen bereitet. Sie wird das Gefühl nicht los, dass etwas nicht stimmt – und der Unfall gar kein Unfall war...Nach Camilla Läckberg ist Sofie Sarenbrant "die aufregendste neue Krimiautorin in Schweden."Sofie Sarenbrant studierte in Stockholm Medientechnik und arbeitete zunächst als freie Journalistin. 2010 hatte sie ihren Durchbruch als Schriftstellerin. Zwei Jahre später startete sie ihre beliebte Thrillerserie mit Emma Sköld als Detektivin und entschied sich damit für das Krimi-Genre. Sarenbrant, deren Bücher bereits in 13 Sprachen übersetzt wurden, bekam in Schweden schon mehrere Krimpreise und ist die am meisten verkaufte Krimiautorin im Hörbuchbereich.

 • af Sofie Sarenbrant
  77,95 kr.

  Der Bestseller aus Schweden.Cornelia Göransson sehnt den Tag herbei, an dem sie und ihre Tochter Astrid aus ihrem Haus ausziehen können. Denn ihr Mann Hans misshandelt sie. Als Astrid ihr erzählt, ein fremder Mann habe sie nachts gestreichelt, glaubt Cornelia, ihre Tochter habe schlecht geträumt. Doch dann findet sie Hans ermordet im Gästezimmer. Ausgerechnet die schwangere Ermittlerin Emma Sköld muss den Fall übernehmen – und sie hat sofort einen Verdacht: Cornelia, die angeblich gepeinigte Ehefrau. Schnell stellt sich heraus, dass es für die Gewalt, die ihr Mann ihr angetan haben soll, keine Zeugen gibt und Cornelia eine Menge Geld erben wird ...Nach Camilla Läckberg ist Sofie Sarenbrant die aufregendste neue Krimiautorin in Schweden.Sofie Sarenbrant studierte in Stockholm Medientechnik und arbeitete zunächst als freie Journalistin. 2010 hatte sie ihren Durchbruch als Schriftstellerin. Zwei Jahre später startete sie ihre beliebte Thrillerserie mit Emma Sköld als Detektivin und entschied sich damit für das Krimi-Genre. Sarenbrant, deren Bücher bereits in 13 Sprachen übersetzt wurden, bekam in Schweden schon mehrere Krimpreise und ist die am meisten verkaufte Krimiautorin im Hörbuchbereich.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.