Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tiggeren - Sofie Sarenbrant - E-bog

indgår i Emma Sköld serien

Bag om Tiggeren

Stockholm hjemsøges af en række mystiske mord på rumænske tiggere. Og endnu mere mystisk er det, at alle politifolk, som interesserer sig for sagen, kommer af dage ved en ulykke. Således også Emma Sköld som havde fået mistanke om, at der var noget helt galt med efterforskningen. Men nu har hendes far - den tidligere politimester Evart Sköld – besluttet sig for at gøre arbejdet færdigt. Og Evert har et es i ærmet, for i baggrunden har han i al hemmelighed en person, der trækker i trådene. En person der længe - med risiko for eget liv - har haft mistanke om, hvem der står bag alle drabene. Og hvorfor. TIGGEREN er den femte bog i Sofie Sarenbrants populære serie med kriminalinspektør Emma Sköld.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771804461
  • Udgivet:
  • 28. Oktober 2016
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Tiggeren

Stockholm hjemsøges af en række mystiske mord på rumænske tiggere. Og endnu mere mystisk er det, at alle politifolk, som interesserer sig for sagen, kommer af dage ved en ulykke. Således også Emma Sköld som havde fået mistanke om, at der var noget helt galt med efterforskningen. Men nu har hendes far - den tidligere politimester Evart Sköld – besluttet sig for at gøre arbejdet færdigt.

Og Evert har et es i ærmet, for i baggrunden har han i al hemmelighed en person, der trækker i trådene. En person der længe - med risiko for eget liv - har haft mistanke om, hvem der står bag alle drabene. Og hvorfor.

TIGGEREN er den femte bog i Sofie Sarenbrants populære serie med kriminalinspektør Emma Sköld.

Brugerbedømmelser af TiggerenFind lignende bøger
Bogen Tiggeren findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.