Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bag din ryg - Sofie Sarenbrant - E-bog

Bag om Bag din ryg

Hvor langt vil du gå? Alting ændrer sig, da Angelina begynder at arbejde på Salon de Luca, den hotteste frisørsalon i Stockholm. Ejeren Stefano har kun øje for hende og værdiger ikke længere kollegaen Jenny et blik. Overvældet af jalousi beslutter Jenny sig for at finde ud af, hvem der gemmer sig bag den gådefulde Angelinas tilsyneladende perfekte facade. Samtidig bliver en af salonens kunder fundet myrdet, og kort tid efter sker der endnu et dødsfald med forbindelse til salonen. Mistankerne mellem de tre kolleger vokser, og under den polerede overflade starter et farligt, psykologisk spil, der truer med at ødelægge alt. BAG DIN RYG er første, fritstående del af en ny og nervepirrende trilogi fra forfatteren bag den populære serie om kriminalinspektør Emma Sköld.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772002347
 • Udgivet:
 • 19. Januar 2018
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Bag din ryg

  Beskrivelse af Bag din ryg

  Hvor langt vil du gå?

  Alting ændrer sig, da Angelina begynder at arbejde på Salon de Luca, den hotteste frisørsalon i Stockholm. Ejeren Stefano har kun øje for hende og værdiger ikke længere kollegaen Jenny et blik. Overvældet af jalousi beslutter Jenny sig for at finde ud af, hvem der gemmer sig bag den gådefulde Angelinas tilsyneladende perfekte facade.

  Samtidig bliver en af salonens kunder fundet myrdet, og kort tid efter sker der endnu et dødsfald med forbindelse til salonen. Mistankerne mellem de tre kolleger vokser, og under den polerede overflade starter et farligt, psykologisk spil, der truer med at ødelægge alt.

  BAG DIN RYG er første, fritstående del af en ny og nervepirrende trilogi fra forfatteren bag den populære serie om kriminalinspektør Emma Sköld.

  Brugerbedømmelser af Bag din ryg

  • Kasper J. 20. Maj 2021

   Nervepirrende bog, som indeholder det en krimi skal indeholde.
   5/5

  • Maibritt N. 12. Januar 2021

   Hendes bøger er ikke til at slippe når man først er gået igang


  Find lignende bøger
  Bogen Bag din ryg findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.