Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Åbent hus - Sofie Sarenbrant - E-bog

indgår i Emma Sköld serien

Bag om Åbent hus

Er dit hus sat til salg? Og er du bekymret for, hvor mange der kommer til fremvisningen? Du burde bekymre dig for, hvor mange der går derfra. Familien Göranssons hus er til salg, men morgenen efter en fremvisning finder den seksårige datter sin far brutalt myrdet i gæsteværelset. Der er ingen tegn på indbrud, og mordvåbnet er en af familiens egne køkkenknive. Har nogen gemt sig i huset efter fremvisningen? Eneste tegn på dette er datterens påstand om, at en fremmed har klappet hende på kinden i nattens løb. Emma Sköld har mistanke til afdødes hustru, men så vender flere mord op og ned på alle teorier. Åbent hus er den tredje krimi i serien med kriminalassistent Emma Sköld.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771591507
 • Udgivet:
 • 14. Oktober 2014
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Anmeldelser af Åbent hus

  Beskrivelse af Åbent hus

  Er dit hus sat til salg? Og er du bekymret for, hvor mange der kommer til fremvisningen? Du burde bekymre dig for, hvor mange der går derfra.

  Familien Göranssons hus er til salg, men morgenen efter en fremvisning finder den seksårige datter sin far brutalt myrdet i gæsteværelset. Der er ingen tegn på indbrud, og mordvåbnet er en af familiens egne køkkenknive. Har nogen gemt sig i huset efter fremvisningen? Eneste tegn på dette er datterens påstand om, at en fremmed har klappet hende på kinden i nattens løb. Emma Sköld har mistanke til afdødes hustru, men så vender flere mord op og ned på alle teorier.

  Åbent hus er den tredje krimi i serien med kriminalassistent Emma Sköld.

  Brugerbedømmelser af Åbent hus  Find lignende bøger
  Bogen Åbent hus findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.