Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Forladtheden af Elisabeth Åsbrink

Forladtheden - E-bog

Bag om Forladtheden

FORLADTHEDEN bygger på forfatterens egen familiehistorie og følger tre kvinder tre forskellige steder: RITA, der i december 1949 i en forstad til London vågner op til en dag, som ligner alle andre, men ikke er det: Efter tyve år sammen med Vidal skal de omsider giftes. Hvorfor vovede han aldrig at fortælle sin mor, at han havde mødt Rita og stiftet familie med hende? Ritas datter, SALLY, som nu selv er blevet mor, og som vi møder på en martsdag i 1976 i Stockholm. Hendes familie er gået i stykker efter endnu en skilsmisse, og Sallys datter lærer hurtigt, at ordet ‘far’ er farligt at bruge derhjemme. Sallys datter, KATHERINE, der en dag i april 2019 i Thes-saloniki begiver sig på sporet af Vidals jødiske forfædre i et forsøg på at forstå den mørke skygge, som har fulgt hende gennem livet. FORLADTHEDEN er en stærk fortælling om hemmeligheder og løgne, der går i arv fra generation til generation. Med stor fortællekraft beskriver Elisabeth Åsbrink, hvorfor vi har behov for både at huske og glemme. Om forfatteren: Elisabeth Åsbrink (f. 1965), er forfatter og journalist, bl.a. på SVT, og bosat i både Stockholm og København med sin danske mand. I 2016 udgav hun "1947 – Her begynder nu" om hvordan verden begyndte at tage form efter anden verdenskrig. Denne bog blev hendes store internationale gennembrud og blev oversat til en lang række sprog. Med "Forladtheden" debuterer Elisabeth Åsbrink som romanforfatter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743400585
  • Udgivet:
  • 24. Marts 2021

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
  • 152,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Beskrivelse af Forladtheden
FORLADTHEDEN bygger på forfatterens egen familiehistorie og følger tre kvinder tre forskellige steder:

RITA, der i december 1949 i en forstad til London vågner op til en dag, som ligner alle andre, men ikke er det: Efter tyve år sammen med Vidal skal de omsider giftes. Hvorfor vovede han aldrig at fortælle sin mor, at han havde mødt Rita og stiftet familie med hende?

Ritas datter, SALLY, som nu selv er blevet mor, og som vi møder på en martsdag i 1976 i Stockholm. Hendes familie er gået i stykker efter endnu en skilsmisse, og Sallys datter lærer hurtigt, at ordet ‘far’ er farligt at bruge derhjemme.

Sallys datter, KATHERINE, der en dag i april 2019 i Thes-saloniki begiver sig på sporet af Vidals jødiske forfædre i et forsøg på at forstå den mørke skygge, som har fulgt hende gennem livet.

FORLADTHEDEN er en stærk fortælling om hemmeligheder og løgne, der går i arv fra generation til generation. Med stor fortællekraft beskriver Elisabeth Åsbrink, hvorfor vi har behov for både at huske og glemme.

Om forfatteren:
Elisabeth Åsbrink (f. 1965), er forfatter og journalist, bl.a. på SVT, og bosat i både Stockholm og København med sin danske mand. I 2016 udgav hun "1947 – Her begynder nu" om hvordan verden begyndte at tage form efter anden verdenskrig. Denne bog blev hendes store internationale gennembrud og blev oversat til en lang række sprog. Med "Forladtheden" debuterer Elisabeth Åsbrink som romanforfatter.
Brugerbedømmelser af Forladtheden


Find lignende bøger
Bogen Forladtheden findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.