Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forskerens fornemmelse for øen - en kropsligt indvævet forskningspraksis - Ida Wentzel Winther - E-bog

Bag om Forskerens fornemmelse for øen - en kropsligt indvævet forskningspraksis

Kapitel 11 i Visuelle tilgange og metoder i tværfaglige pædagogiske studier Ny antologi retter sit fokus mod det metodiske felt visuelle tilgange og metoder. Feltet har været i fremmarch igennem en del år, både internationalt og herhjemme. Det er et omfattende og komplekst felt. Antologien foregiver dog ikke at give overblik over alle de måder, hvorpå man i dag kan arbejde med visuelle metoder. De enkelte kapitler tager derimod afsæt i konkrete forsknings- og udviklingsprojekter, hvor der har været arbejdet med at tegne, male, fotografere og filme. På den måde berettes der kritisk, konkret og om de erfaringer og refleksioner, der er gjort i projekterne. Antologien henvender sig til studerende og forskere indenfor social- og humanvidenskaberne især pædagogiske, antropologiske og uddannelsessociologiske felter. Bogen har også en sekundær målgruppe: Pædagoger, socialarbejdere, lærere, psykologer og beslægtede professioner, der arbejder med at hjælpe og støtte andre mennesker i at kommunikere, ytre og udtrykke sig om eget liv.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778674258
  • Udgivet:
  • 24. Oktober 2013
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Forskerens fornemmelse for øen - en kropsligt indvævet forskningspraksis

Kapitel 11 i Visuelle tilgange og metoder i tværfaglige pædagogiske studier

Ny antologi retter sit fokus mod det metodiske felt visuelle tilgange og metoder. Feltet har været i fremmarch igennem en del år, både internationalt og herhjemme. Det er et omfattende og komplekst felt. Antologien foregiver dog ikke at give overblik over alle de måder, hvorpå man i dag kan arbejde med visuelle metoder.

De enkelte kapitler tager derimod afsæt i konkrete forsknings- og udviklingsprojekter, hvor der har været arbejdet med at tegne, male, fotografere og filme. På den måde berettes der kritisk, konkret og om de erfaringer og refleksioner, der er gjort i projekterne.

Antologien henvender sig til studerende og forskere indenfor social- og humanvidenskaberne især pædagogiske, antropologiske og uddannelsessociologiske felter. Bogen har også en sekundær målgruppe: Pædagoger, socialarbejdere, lærere, psykologer og beslægtede professioner, der arbejder med at hjælpe og støtte andre mennesker i at kommunikere, ytre og udtrykke sig om eget liv.

Brugerbedømmelser af Forskerens fornemmelse for øen - en kropsligt indvævet forskningspraksisFind lignende bøger
Bogen Forskerens fornemmelse for øen - en kropsligt indvævet forskningspraksis findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.