Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Frejas Tårer - Freja-trilogien III - Martin Holmslykke - E-bog

- En nordisk krimi

Bag om Frejas Tårer - Freja-trilogien III

I røgen fra håndgranaten mærker Isabella efter, om hun har alle lemmer, før hun vender sig mod Christopher. Hvem prøver at dræbe dem? I jagten på de sidste to nøgler og Frejas hemmelighed må Christopher forlade sin hverdag med børnehave, madpakker og legeaftaler for sin datter Carla på fem år. Men under overfladen lurer farerne, for hvem dræbte Carlas mor Ditte for fem år siden? Og hvem bliver det næste offer? ”Frejas tårer” er sidste bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz. For Isabella er det nødvendigt at finde Frejas hemmelighed, fordi hun stadig tror på kampen for ligestilling. Det placerer hende og Christopher midt i det endelige opgør mellem de asatroende Frejas katte og Det hemmelige broderskab af kristne mænd. Hvem vinder kampen mellem kønnene? ”Frejas tårer” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797227176
  • Udgivet:
  • 1. Juni 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Frejas Tårer - Freja-trilogien III

I røgen fra håndgranaten mærker Isabella efter, om hun har alle lemmer, før hun vender sig mod Christopher. Hvem prøver at dræbe dem?
I jagten på de sidste to nøgler og Frejas hemmelighed må Christopher forlade sin hverdag med børnehave, madpakker og legeaftaler for sin datter Carla på fem år. Men under overfladen lurer farerne, for hvem dræbte Carlas mor Ditte for fem år siden? Og hvem bliver det næste offer?
”Frejas tårer” er sidste bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz.
For Isabella er det nødvendigt at finde Frejas hemmelighed, fordi hun stadig tror på kampen for ligestilling. Det placerer hende og Christopher midt i det endelige opgør mellem de asatroende Frejas katte og Det hemmelige broderskab af kristne mænd. Hvem vinder kampen mellem kønnene?
”Frejas tårer” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

Brugerbedømmelser af Frejas Tårer - Freja-trilogien IIIFind lignende bøger
Bogen Frejas Tårer - Freja-trilogien III findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.