Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Frejas Tårer - Freja-trilogien III - Bog

- Nordisk Krimi

Bag om Frejas Tårer - Freja-trilogien III

I røgen fra håndgranaten mærker Isabella efter, om hun har alle lemmer, før hun vender sig mod Christopher. Hvem prøver at dræbe dem? I jagten på de sidste to nøgler og Frejas hemmelighed må Christopher forlade sin hverdag med børnehave, madpakker og legeaftaler for sin datter Carla på fem år. Men under overfladen lurer farerne, for hvem dræbte Carlas mor Ditte for fem år siden? Og hvem bliver det næste offer? ”Frejas tårer” er sidste bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz. For Isabella er det nødvendigt at finde Frejas hemmelighed, fordi hun stadig tror på kampen for ligestilling. Det placerer hende og Christopher midt i det endelige opgør mellem de asatroende Frejas katte og Det hemmelige broderskab af kristne mænd. Hvem vinder kampen mellem kønnene? ”Frejas tårer” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown. DBC: "Velskrevet thriller, der fermt inkorporerer en række kendte lokaliteter fra Danmark og resten af Norden i en spændende handling." Krimisiden.dk: "Det er en hæsblæsende afslutning på trilogien. Der holdes intet tilbage." Krimiormen: "Mine varmeste anbefalinger til Freja-trilogien som helhed og "Frejas Tårer" i særdeleshed. 5 ud af 6 roser" Kreativepips.dk: "Tempoet tårnhøjt. Sproget er flydende og farverigt. Bogen er rigtig god, og jeg kan varmt anbefale at læse den."

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797227169
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Udgivet:
 • 23. April 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 142x210x32 mm.
 • Vægt:
 • 564 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 29. Januar 2022

På lager

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Frejas Tårer - Freja-trilogien III
I røgen fra håndgranaten mærker Isabella efter, om hun har alle lemmer, før hun vender sig mod Christopher. Hvem prøver at dræbe dem? I jagten på de sidste to nøgler og Frejas hemmelighed må Christopher forlade sin hverdag med børnehave, madpakker og legeaftaler for sin datter Carla på fem år. Men under overfladen lurer farerne, for hvem dræbte Carlas mor Ditte for fem år siden? Og hvem bliver det næste offer? ”Frejas tårer” er sidste bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz. For Isabella er det nødvendigt at finde Frejas hemmelighed, fordi hun stadig tror på kampen for ligestilling. Det placerer hende og Christopher midt i det endelige opgør mellem de asatroende Frejas katte og Det hemmelige broderskab af kristne mænd. Hvem vinder kampen mellem kønnene?

”Frejas tårer” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

DBC: "Velskrevet thriller, der fermt inkorporerer en række kendte lokaliteter fra Danmark og resten af Norden i en spændende handling."
Krimisiden.dk: "Det er en hæsblæsende afslutning på trilogien. Der holdes intet tilbage."
Krimiormen: "Mine varmeste anbefalinger til Freja-trilogien som helhed og "Frejas Tårer" i særdeleshed. 5 ud af 6 roser"
Kreativepips.dk: "Tempoet tårnhøjt. Sproget er flydende og farverigt. Bogen er rigtig god, og jeg kan varmt anbefale at læse den."
Brugerbedømmelser af Frejas Tårer - Freja-trilogien III
 • Krimiormen s. 23. April 2021

  Nu kommer så afslutningen ”Frejas tårer”. Hvis man, som jeg, er begejstret for Freja-trilogien, så kan man jo glæde sig over, at Martin Holmslykke allerede er i gang med en ny bog ”En mors hævn”, en historisk tragedie, der efter planen udkommer i efteråret 2021.

  ”Frejas tårer” lever fuldt ud op til mine forventninger og afslutter trilogien på fornemste vis. Der hersker bestemt ingen tvivl om, at forfatteren er blevet inspireret af Dan Brown, uden at være en efterligning på Dansk. Freja trilogien er en nervepirrende Dansk krimi med sin helt egen historie og spænding i topklasse, på hver eneste side.

  Hele Freja trilogien er velskrevet i et flydende sprog og har en god sammenhæng i historien. Lige fra 1.bind sidder læseren med en medrivende krimi-trilogi om nordiske konspirationsteorier, mystiske kvindeloger og mord!

  ”Frejas tårer er ufatteligt spændende og har en sammenhængende historie med de 2 foregående bind i trilogien, med en virkelig interessant udvikling af karaktererne. Mine varmeste anbefalinger til Freja trilogien som helhed og ”Frejas tårer” i særdeleshed.

  Vurdering: 5/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.