Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Frejas Vinger - Freja-trilogien II - Martin Holmslykke - Bog

- Nordisk Krimi

Bag om Frejas Vinger - Freja-trilogien II

To personer ryger overbord på Oslofærgen og forsvinder i det iskolde vand. Hvorfor følger de efter Christopher og Isabella? Og hvilken sammenhæng er der med nøglerne? I kampen mellem asatroende kvinder og kristne mænd viser Isabella pludselig, at hun ikke er den, hun har udgivet sig for. ”Frejas vinger” er andet bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz.Christopher og hans datter Carla bor på Islands Brygge. Christophers søster Winni er vendt hjem fra USA og tager sig meget af Carla. Christopher vil ikke tale med Isabella, efter at hun har forrådt ham. Han ønsker ikke at blive rodet ind i en malstrøm af drab og hemmeligheder, men spørgsmålet om mordet på Carlas mor spøger. Da en person prøver at dræbe Carla og Winni, er Christopher tvunget ind i kampen. Isabella har ved en hurtig indsats reddet Carla og Winni, og derfor tilgiver Christopher hende. Sammen tager de sagen op, og sporet fører rundt i Europa i jagt på historiske nøgler og sandheden. I hælene på dem er de to grupper af asatroende kvinder og kristne mænd, og et opgør mellem dem er uundgåeligt. ”Frejas vinger” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown. ALT for Damerne: Blev valgt til krimi-favorit til julesalget. DBC: “Romanen bliver bedre og bedre, som vi nærmer os afslutningen. Bogen afsluttes med en spektakulær cliffhanger på Bornholm!” Minvirtuellebogreol: "Jeg er så begejstreret for romanen, at det faktisk er lidt svært at sætte ord på det.” Louisejuelskjaerhansen:”Jeg har simpelthen slugt denne bog, og må bare sige, at jeg ikke kan vente til bog nr. 3.” Krimiormen: ”Frejas vinger er virkelig velskrevet, ufatteligt spændende og har en sammen-hængende historie med en virkelig interessant udvikling af karaktererne”

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797227138
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 344
 • Udgivet:
 • 27. Juli 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 142x210x28 mm.
 • Vægt:
 • 525 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 5. Marts 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Frejas Vinger - Freja-trilogien II

To personer ryger overbord på Oslofærgen og forsvinder i det iskolde vand. Hvorfor følger de efter Christopher og Isabella? Og hvilken sammenhæng er der med nøglerne? I kampen mellem asatroende kvinder og kristne mænd viser Isabella pludselig, at hun ikke er den, hun har udgivet sig for. ”Frejas vinger” er andet bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz.Christopher og hans datter Carla bor på Islands Brygge. Christophers søster Winni er vendt hjem fra USA og tager sig meget af Carla. Christopher vil ikke tale med Isabella, efter at hun har forrådt ham. Han ønsker ikke at blive rodet ind i en malstrøm af drab og hemmeligheder, men spørgsmålet om mordet på Carlas mor spøger. Da en person prøver at dræbe Carla og Winni, er Christopher tvunget ind i kampen. Isabella har ved en hurtig indsats reddet Carla og Winni, og derfor tilgiver Christopher hende. Sammen tager de sagen op, og sporet fører rundt i Europa i jagt på historiske nøgler og sandheden. I hælene på dem er de to grupper af asatroende kvinder og kristne mænd, og et opgør mellem dem er uundgåeligt.

”Frejas vinger” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

ALT for Damerne: Blev valgt til krimi-favorit til julesalget.

DBC: “Romanen bliver bedre og bedre, som vi nærmer os afslutningen. Bogen afsluttes med en spektakulær cliffhanger på Bornholm!”
Minvirtuellebogreol: "Jeg er så begejstreret for romanen, at det faktisk er lidt svært at sætte ord på det.”
Louisejuelskjaerhansen:”Jeg har simpelthen slugt denne bog, og må bare sige, at jeg ikke kan vente til bog nr. 3.”
Krimiormen: ”Frejas vinger er virkelig velskrevet, ufatteligt spændende og har en sammen-hængende historie med en virkelig interessant udvikling af karaktererne”

Brugerbedømmelser af Frejas Vinger - Freja-trilogien II

 • Bo N. 20. September 2020

  Anmeldelse af 2. del af Freja-trilogien "Frejas Vinger".

  "Norden Dan Brown" Martin Holmslykke lever op til sit øgenavn i "Frejas Vinger", hvor han bruger en Dan Brown opbygning: Det er nummer 2 bog i den nordiske krimitrilogi "Freja."

  Vi følger igen journalisten Isabella Luz og piloten Christopher Kingo i deres fortsatte jagt på Frejas hemmelighed og hvorfor deres veninde skulle dø. De er uvenner i starten af bogen, men finder sammen da der er et attentat mod christophers datter. Det gør at de igen indleder jagten, de har stadig den asatro gruppe af kvinder og den kristne mandebevægelse efter dem.

  I denne krimi kommer vi ud over Norden til bl.a. London og Rom. Kan godt lide at han får Mary Shelley med i et af de historiske kapitler.

  Jeg er stadig vild med Isabella, hun er lidt en bitch, men vi kommer tættere på hende her i "Frejas Vinger."

  Bøgerne kan godt anbefales til alle der er vilde med Dan Browns opbygning, hvor hovedpersonerne føres videre ved hjælp af spor.

 • Krimiormen s. 27. Juli 2020

  ”Frejas vinger” er 2. del af trilogien om Isabella Luz og Christopher Kingos søgen efter sandheden om mordet på veninden Ditte Freulich.
  Hele vejen igennem deres søgen efter nogle mystiske nøgler og gåder har de 2 grupperinger i hælene.
  Historien giver lige en lille smule bedre mening og tempoet er bestemt skruet en smule op.
  ”Frejas vinger” er en fantastisk spændende historie og jeg ser virkelig frem til afslutningen på trilogien ”Frejas tårer” der skulle udkomme i 2021,
  Der er virkelig noget at glæde sig til.
  ”Frejas vinger” er virkelig velskrevet, ufatteligt spændende og har en sammenhængende historie med en virkelig interessant udvikling af karaktererne.
  Mine varmeste anbefalinger til Freja trilogien som helhed og ”Frejas vinger” i særdeleshed.
  Vurdering; 5/6 Roser
  https://www.krimiormen.dk/437535278"


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.