Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Frøken Else - Arthur Schnitzler - E-bog

Bag om Frøken Else

Den 19-årige Else er på ferie i Norditalien, da hendes liv med et begynder at trævle op mellem fingrene på hende... Et fascinerende psykologisk studie af et menneske, en familie og en samfundsklasse i krise. "Jeg skal altså presse Hr. Dorsday for penge… Vanvittigt. Hvordan forestiller Mama sig, det skulle foregå? Hvorfor har Papa ikke bare sat sig på et tog og selv rejst herhen? – Det ville være gået lige så hurtigt som ekspresbrevet. Men måske havde de holdt ham tilbage på banegården – mistanke om flugtforsøg – frygteligt, frygteligt! Og de tredive tusind hjælper jo alligevel ingenting…" Arthur Schnitzler (1862-1931) skrev noveller, skuespil og romaner. Han regnes blandt de vigtigste repræsentanter for den litterære Jung-Wien-bevægelse. Kortromanen Frøken Else, Schnitzlers stream of consciousness-klassiker fra 1924, præsenteres her i ny oversættelse. "Jeg skriver om kærlighed og død. Hvilke andre emner findes der?" Arthur Schnitzler

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794317146
  • Udgivet:
  • 10. November 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Frøken Else

Den 19-årige Else er på ferie i Norditalien, da hendes liv med et begynder at trævle op mellem fingrene på hende...
Et fascinerende psykologisk studie af et menneske, en familie og en samfundsklasse i krise.

"Jeg skal altså presse Hr. Dorsday for penge… Vanvittigt. Hvordan forestiller Mama sig, det skulle foregå? Hvorfor har Papa ikke bare sat sig på et tog og selv rejst herhen? – Det ville være gået lige så hurtigt som ekspresbrevet. Men måske havde de holdt ham tilbage på banegården – mistanke om flugtforsøg – frygteligt, frygteligt! Og de tredive tusind hjælper jo alligevel ingenting…"

Arthur Schnitzler (1862-1931) skrev noveller, skuespil og romaner. Han regnes blandt de vigtigste repræsentanter for den litterære Jung-Wien-bevægelse. Kortromanen Frøken Else, Schnitzlers stream of consciousness-klassiker fra 1924, præsenteres her i ny oversættelse.

"Jeg skriver om kærlighed og død. Hvilke andre emner findes der?"
Arthur Schnitzler

Brugerbedømmelser af Frøken ElseFind lignende bøger
Bogen Frøken Else findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.