Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Frygtløse fugle - Læs selv-serie - Vicky Knudsen - E-bog

Bag om Frygtløse fugle - Læs selv-serie

Politikens Børnebøgers læs selv-serie rummer både nyskrevne tekster og bearbejdede udgaver af vores største titler, så de kan bruges til selvlæsning og læsetræning. Hos Politikens Børnebøger er nørden vores superhelt, og derfor er omdrejningspunktet for vores læs selv-serie nogle af vores absolutte yndlingsnørder, heriblandt Vicky Knudsen. I Vicky Knudsens tre nye læs selv-bøger skal vi se nærmere på nogle af de dyr, vi ellers ofte prøve at undgå. Frygt-løse fugle tager os omkring nogle af de største fugle, vi har herhjemme – fugle, der ikke altid er lige søde ved hverken artsfæller eller andre arter. I Vickys optik er der dog ingen grund til at undgå hverken igler, lus, krager eller skolopendere – for de er hver især nogle helt fantastiske arter, der igennem årtusinder har forfinet deres overlevelse i naturen. Der er altså snarere grund til jubel end til panik, hvis der pludselig er en zebraedderkop på hovedpuden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740082609
  • Udgivet:
  • 30. Marts 2023
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Frygtløse fugle - Læs selv-serie

Politikens Børnebøgers læs selv-serie rummer både nyskrevne tekster og bearbejdede udgaver af vores største titler, så de kan bruges til selvlæsning og læsetræning.

Hos Politikens Børnebøger er nørden vores superhelt, og derfor er omdrejningspunktet for vores læs selv-serie nogle af vores absolutte yndlingsnørder, heriblandt Vicky Knudsen. I Vicky Knudsens tre nye læs selv-bøger skal vi se nærmere på nogle af de dyr, vi ellers ofte prøve at undgå.

Frygt-løse fugle tager os omkring nogle af de største fugle, vi har herhjemme – fugle, der ikke altid er lige søde ved hverken artsfæller eller andre arter.

I Vickys optik er der dog ingen grund til at undgå hverken igler, lus, krager eller skolopendere – for de er hver især nogle helt fantastiske arter, der igennem årtusinder har forfinet deres overlevelse i naturen. Der er altså snarere grund til jubel end til panik, hvis der pludselig er en zebraedderkop på hovedpuden.

Brugerbedømmelser af Frygtløse fugle - Læs selv-serieFind lignende bøger
Bogen Frygtløse fugle - Læs selv-serie findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.