Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gadekampen - Flemming Andersen - E-bog

Bag om Gadekampen

Hvad ville du gøre, hvis din ven blev ramt af en lastbil, der kørte alt for hurtigt ned af jeres gade, hvor i legede som børn? Tanja bliver påkørt af en lastbil, som kører alt for hurtigt ned ad den gade, hvor hun og vennerne leger. Hun brækker benet, kommer på hospitalet, og ender med at skulle sidde i kørestol. Det nægter hende og vennerne at finde sig i, så de erklærer gadekrig mod bilerne og trafikken. Politiet er ikke på børnenes side, så kampen bliver hård. Men alle kneb gælder i krig, og når ens venners ære står på spil. Hvorfor skal bilerne fylde så meget i byerne? Hvad hvis alle kæmpede for at gøre byens gader til et sikkert og trygt sted at lege og opholde sig? Den kamp kæmper de unge i bogen, selvom det er farligt. For unge læsere. Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728403136
  • Udgivet:
  • 13. April 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Gadekampen

Hvad ville du gøre, hvis din ven blev ramt af en lastbil, der kørte alt for hurtigt ned af jeres gade, hvor i legede som børn?

Tanja bliver påkørt af en lastbil, som kører alt for hurtigt ned ad den gade, hvor hun og vennerne leger. Hun brækker benet, kommer på hospitalet, og ender med at skulle sidde i kørestol. Det nægter hende og vennerne at finde sig i, så de erklærer gadekrig mod bilerne og trafikken. Politiet er ikke på børnenes side, så kampen bliver hård. Men alle kneb gælder i krig, og når ens venners ære står på spil.

Hvorfor skal bilerne fylde så meget i byerne? Hvad hvis alle kæmpede for at gøre byens gader til et sikkert og trygt sted at lege og opholde sig? Den kamp kæmper de unge i bogen, selvom det er farligt.

For unge læsere.

Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Brugerbedømmelser af GadekampenFind lignende bøger
Bogen Gadekampen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.