Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Generation krænketaf Caroline Fourest

Generation krænket - E-bog

Bag om Generation krænket

Caroline Fourest tilhører den franske, udogmatiske venstrefløj. Hun sad i redaktionen for det franske satire-tidsskrift Charlie Hebdo under Muhammed-krisen og er medstifter af det feministiske, antiracistiske tidsskrift ProChoix. Generation krænket er Caroline Fourests velargumenterede opgør med identitetspolitikken, en ny totalitarisme, som kuer den frie debat og truer ytringsfriheden. I Canada nedlægges et yogakursus efter højlydte anklager om kulturel appropriation, og på universiteter verden over udhuler ”trigger warnings” og ”safe spaces” den frie akademiske tænkning og kritiske tradition. Caroline Fourest er stærkt engageret i kampen mod sexisme, racisme og homofobi, både som intellektuel og aktivist, og nu advarer hun mod tankepolitiet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773399835
  • Udgivet:
  • 28. September 2020
  • 112,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 97,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Caroline Fourest
Vis alle titler
Beskrivelse af Generation krænket
Caroline Fourest tilhører den franske, udogmatiske venstrefløj. Hun sad i redaktionen for det franske satire-tidsskrift Charlie Hebdo under Muhammed-krisen og er medstifter af det feministiske, antiracistiske tidsskrift ProChoix.

Generation krænket er Caroline Fourests velargumenterede opgør med identitetspolitikken, en ny totalitarisme, som kuer den frie debat og truer ytringsfriheden.

I Canada nedlægges et yogakursus efter højlydte anklager om kulturel appropriation, og på universiteter verden over udhuler ”trigger warnings” og ”safe spaces” den frie akademiske tænkning og kritiske tradition.

Caroline Fourest er stærkt engageret i kampen mod sexisme, racisme og homofobi, både som intellektuel og aktivist, og nu advarer hun mod tankepolitiet.
Brugerbedømmelser af Generation krænket


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Generation krænket findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.