Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Georgisk Mad - Rikke Elisabeth Frederiksen - Bog

Bag om Georgisk Mad

"Georgisk Mad" er den første georgiske kogebog på dansk. Den indeholder opskrifter på en lang række traditionelle, georgiske retter og en introduktion til landets historiske og kulturelle baggrund - ikke mindst landets drikke- og madkultur. Det georgiske køkken er baseret på friske råvarer som valnødder, chili, hvidløg, granatæbler og friske krydderurter og indeholder det bedste fra det persiske køkken og middelhavskøkkenet. Nogle af retterne kan laves på kort tid, mens andre kræver mere tålmodighed. Den vigtigste ingrediens under tilberedningen af alle retter er dog kærlighed til mad.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771147964
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 160
  • Udgivet:
  • 15. december 2015
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 200x320x18 mm.
  • Vægt:
  • 400 g.
  • 2-4 uger.
  • 7. december 2024

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Georgisk Mad

"Georgisk Mad" er den første georgiske kogebog på dansk. Den indeholder opskrifter på en lang række traditionelle, georgiske retter og en introduktion til landets historiske og kulturelle baggrund - ikke mindst landets drikke- og madkultur.
Det georgiske køkken er baseret på friske råvarer som valnødder, chili, hvidløg, granatæbler og friske krydderurter og indeholder det bedste fra det persiske køkken og middelhavskøkkenet. Nogle af retterne kan laves på kort tid, mens andre kræver mere tålmodighed. Den vigtigste ingrediens under tilberedningen af alle retter er dog kærlighed til mad.

Brugerbedømmelser af Georgisk Mad



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.