Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gestalt - Jesper Peter Rasmussen - E-bog

- Vejen til øget awareness

Bag om Gestalt

Bogen præsenterer en ny og moderne tilgang til det traditionelle gestaltarbejde. Gestaltterapien opstod i 1940’erne og er i dag udbredt og anerkendt i hele verden. Den tredje generation af gestaltarbejde, der beskrives i bogen, tager udgangspunkt i den nyeste hjerneforskning og i tilknytnings- og udviklingspsykologi. Terapien har et stærkt fokus på det udviklende i ressourcetænkning, på eksistentielle grundværdier og på den fænomenologiske metode. Ud fra disse fokus- og udgangspunkter skaber den dyb indsigt og bæredygtige forandringer for dem, der arbejder med den. Den moderne gestaltterapi er således en bredt funderet og fleksibel metode, som kan bruges i arbejdet med alt fra personlige udviklingsprocesser og personligt lederskab til stress, depression og traumer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771186178
  • Udgivet:
  • 4. November 2015
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Gestalt

Bogen præsenterer en ny og moderne tilgang til det traditionelle gestaltarbejde. Gestaltterapien opstod i 1940’erne og er i dag udbredt og anerkendt i hele verden.

Den tredje generation af gestaltarbejde, der beskrives i bogen, tager udgangspunkt i den nyeste hjerneforskning og i tilknytnings- og udviklingspsykologi. Terapien har et stærkt fokus på det udviklende i ressourcetænkning, på eksistentielle grundværdier og på den fænomenologiske metode. Ud fra disse fokus- og udgangspunkter skaber den dyb indsigt og bæredygtige forandringer for dem, der arbejder med den. Den moderne gestaltterapi er således en bredt funderet og fleksibel metode, som kan bruges i arbejdet med alt fra personlige udviklingsprocesser og personligt lederskab til stress, depression og traumer.

Brugerbedømmelser af GestaltFind lignende bøger
Bogen Gestalt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.