Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gøgeungen - Camilla Läckberg - E-bog

bind 11 i Fjällbacka serien

Bag om Gøgeungen

Nyt fritstående bind i den populære Fjällbacka-serie. To frygtelige begivenheder, der tilsyneladende ikke har nogen sammenhæng med hinanden, ryster Fjällbacka. En kendt fotograf findes brutalt myrdet i sit showroom, og Henning Bauer, nobelprismodtager i litteratur, bliver udsat for et voldeligt overfald på den lille ø, hvor han er i gang med at skrive den 10. bog i sin verdenskendte serie. Mens Patrik Hedström og hans kollegaer på Tanumshede Politistation står over for en resultatløs efterforskning, graver Erica Falck i mordet på en transkvinde i 1980'ernes Stockholm. Langsomt indser hun, at nutidens hændelser trækker tråde tilbage til fortiden, og at gamle synder kaster lange skygger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775930937
  • Udgivet:
  • 12. Januar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Gøgeungen

Nyt fritstående bind i den populære Fjällbacka-serie.

To frygtelige begivenheder, der tilsyneladende ikke har nogen sammenhæng med hinanden, ryster Fjällbacka. En kendt fotograf findes brutalt myrdet i sit showroom, og Henning Bauer, nobelprismodtager i litteratur, bliver udsat for et voldeligt overfald på den lille ø, hvor han er i gang med at skrive den 10. bog i sin verdenskendte serie.

Mens Patrik Hedström og hans kollegaer på Tanumshede Politistation står over for en resultatløs efterforskning, graver Erica Falck i mordet på en transkvinde i 1980'ernes Stockholm. Langsomt indser hun, at nutidens hændelser trækker tråde tilbage til fortiden, og at gamle synder kaster lange skygger.

Brugerbedømmelser af GøgeungenFind lignende bøger
Bogen Gøgeungen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.