Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Håndbog i blodprøver - Henrik Andersen - E-bog

Bag om Håndbog i blodprøver

Håndbog i blodprøver er en opslagsbog, der der beskriver de mest almindelige blodprøver. Bogen gennemgår forskellige typer blodprøver, hvad blodprøver kan vise vise noget om, normalværdier for blodet og en årsags- og symptomoversigt, som kan hjælpe med at forklare unormale værdier. Bogen indeholder endvidere en liste af punkter som man bør have særlig opmærksomhed på når de enkelte blodværdier ligger uden for normalområdet. I de tilfælde hvor medicin kan påvirke blodet, er det nævnt ved den relevante blodprøve. Sidst i bogen findes et kapitel om urinprøver. Bogen er skrevet i et enkelt sprog med forklaringer af fagudtryk, og henvender sig primært til social- og sundhedsassistenter, men beslægtede faggrupper vil også kunne finde interesse og anvendelse for bogen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762813038
  • Udgivet:
  • 6. December 2013
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Håndbog i blodprøver

Håndbog i blodprøver er en opslagsbog, der der beskriver de mest almindelige blodprøver.
Bogen gennemgår forskellige typer blodprøver, hvad blodprøver kan vise vise noget om, normalværdier for blodet og en årsags- og symptomoversigt, som kan hjælpe med at forklare unormale værdier. Bogen indeholder endvidere en liste af punkter som man bør have særlig opmærksomhed på når de enkelte blodværdier ligger uden for normalområdet. I de tilfælde hvor medicin kan påvirke blodet, er det nævnt ved den relevante blodprøve. Sidst i bogen findes et kapitel om urinprøver.
Bogen er skrevet i et enkelt sprog med forklaringer af fagudtryk, og henvender sig primært til social- og sundhedsassistenter, men beslægtede faggrupper vil også kunne finde interesse og anvendelse for bogen.

Brugerbedømmelser af Håndbog i blodprøverFind lignende bøger
Bogen Håndbog i blodprøver findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.