Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hafni fortæller - Helle Helle - E-bog

Bag om Hafni fortæller

Hafni fortæller... at hun skal skilles. Hun ringer fra en rasteplads til romanens egentlige fortæller. Men det er kun Hafni, der taler. Hun har planlagt at fejre sin skilsmisse med en såkaldt smørrebrødsrejse fra Roskilde over Ringsted, Korsør, Nyborg, Svendborg, Faaborg, og via Bøjden-Fynshav slutteligt til Gråsten for at indtage det store sønderjyske kaffebord. Det var hensigten, at turen skulle tage 8 dage. Den ender med at vare cirka en måned. Nu ringer Hafni så for at fortælle, hvad der er gået galt undervejs. Hun siger: Jeg vil ikke være mig. Jeg vil lave mig selv om. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal lave mig selv om. Om forfatteren: Helle Helle er født i 1965. Hun har modtaget Kritikerprisen, P.O. Enquists Pris, De Gyldne Laurbær, Holbergmedaljen, Det Danske Akademis Store Pris og Montanas Litteraturpris. Hendes bøger er oversat til 22 sprog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743406044
  • Udgivet:
  • 1. September 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Hafni fortæller

Hafni fortæller... at hun skal skilles.
Hun ringer fra en rasteplads til romanens egentlige fortæller. Men det er kun Hafni, der taler. Hun har planlagt at fejre sin skilsmisse med en såkaldt smørrebrødsrejse fra Roskilde over Ringsted, Korsør, Nyborg, Svendborg, Faaborg, og via Bøjden-Fynshav slutteligt til Gråsten for at indtage det store sønderjyske kaffebord.
Det var hensigten, at turen skulle tage 8 dage.
Den ender med at vare cirka en måned.
Nu ringer Hafni så for at fortælle, hvad der er gået galt undervejs.
Hun siger:
Jeg vil ikke være mig.
Jeg vil lave mig selv om.
Jeg ved ikke, hvordan jeg skal lave mig selv om.

Om forfatteren:
Helle Helle er født i 1965. Hun har modtaget Kritikerprisen, P.O. Enquists Pris, De Gyldne Laurbær, Holbergmedaljen, Det Danske Akademis Store Pris og Montanas Litteraturpris. Hendes bøger er oversat til 22 sprog.

Brugerbedømmelser af Hafni fortællerFind lignende bøger
Bogen Hafni fortæller findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.