Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hemmingsens billedbog - Anders Hemmingsen - E-bog

- 313 sjove billeder gennem tiden

Bag om Hemmingsens billedbog

De findes i opgange, på vejene, i avisen, på din kage, på gaden, i sms’en fra din mormor eller far, i Hellerup og i dyreriget: De sjove, skøre og helt langt ude billeder og beskeder. De får dig til både at grine og krumme tæer. I HEMMINGSENS BILLEDBOG har Anders samlet de skøreste og underligste billeder og beskeder, som folk gennem årene har sendt ham. Hvorfor? Fordi de sjoveste ting sker ude i virkeligheden – og på nettet. ANDERS HEMMINGSEN er journalist og forfatter til DEN STORE TINDERBOG. 200mm126,5mm 126,5mm105mm 105mm 24 mm313 sjove billeder gennem

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770360289
 • Udgivet:
 • 30. November 2018
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Hemmingsens billedbog

  Beskrivelse af Hemmingsens billedbog

  De findes i opgange, på vejene, i avisen, på din kage, på gaden, i sms’en fra din mormor eller far, i Hellerup og i dyreriget: De sjove, skøre og helt langt ude billeder og beskeder. De får dig til både at grine og krumme tæer. I HEMMINGSENS BILLEDBOG har Anders samlet de skøreste og underligste billeder og beskeder, som folk gennem årene har sendt ham. Hvorfor? Fordi de sjoveste ting sker ude i virkeligheden – og på nettet. ANDERS HEMMINGSEN er journalist og forfatter til DEN STORE TINDERBOG.

  Forlagets beskrivelse af Hemmingsens billedbog

  De findes i opgange, på vejene, i avisen, på din kage, på gaden, i sms’en fra din mormor eller far, i Hellerup og i dyreriget: De sjove, skøre og helt langt ude billeder og beskeder.

  De får dig til både at grine og krumme tæer.
  I HEMMINGSENS BILLEDBOG har Anders samlet de skøreste og underligste billeder og beskeder, som folk gennem årene har sendt ham. Hvorfor? Fordi de sjoveste ting sker ude i virkeligheden – og på nettet.

  ANDERS HEMMINGSEN er journalist og forfatter til DEN STORE TINDERBOG.

  Brugerbedømmelser af Hemmingsens billedbog  Find lignende bøger
  Bogen Hemmingsens billedbog findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.