Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Hjernen og den følelsesmæssige intelligens af Daniel Goleman

Hjernen og den følelsesmæssige intelligens - E-bog

Bag om Hjernen og den følelsesmæssige intelligens

Gennem de seneste år har der været en jævn strøm af ny indsigt om, hvordan følelsesmæssig intelligens fungerer. I denne bog forklarer Daniel Goleman enkelt og forståeligt, hvad følelsesmæssig intelligens er i forhold til hjernen. Han viser, hvordan vi kan coache og forstærke den følelsesmæssige intelligens. Han beskriver, at hjernens etiske radar samt dens kreative netværk og kredsløb styrer vores handlekraft, vedholdenhed og motivation. Vi kan lære at forstærke hjernetilstanden bag vores præstationer og lærer at optimere den. Herudover beskriver Goleman den sociale hjerne og hvordan den fungerer online.   Dette er en lille bog om vores følelsesmæssigt intelligente hjerne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702136937
  • Udgivet:
  • 21. Januar 2014

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
  • 45,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Beskrivelse af Hjernen og den følelsesmæssige intelligens
Gennem de seneste år har der været en jævn strøm af ny indsigt om, hvordan følelsesmæssig intelligens fungerer. I denne bog forklarer Daniel Goleman enkelt og forståeligt, hvad følelsesmæssig intelligens er i forhold til hjernen. Han viser, hvordan vi kan coache og forstærke den følelsesmæssige intelligens. Han beskriver, at hjernens etiske radar samt dens kreative netværk og kredsløb styrer vores handlekraft, vedholdenhed og motivation. Vi kan lære at forstærke hjernetilstanden bag vores præstationer og lærer at optimere den. Herudover beskriver Goleman den sociale hjerne og hvordan den fungerer online.

 

Dette er en lille bog om vores følelsesmæssigt intelligente hjerne.
Brugerbedømmelser af Hjernen og den følelsesmæssige intelligens


Find lignende bøger
Bogen Hjernen og den følelsesmæssige intelligens findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.