Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvens hemmeligheder - Caroline Säfstrand - E-bog

Bag om Hvens hemmeligheder

En varm roman om minder, kærlighed og længslen efter at høre til - fra forfatteren til succesromanen VILLA HAVBRISE. Ina og hendes mand, Erik, lever et godt og stille liv sammen. Men da Ina finder ud af, at hun er uhelbredeligt syg, kan hun ikke dele det med Erik. Hun begynder at lyve for ham og vender i smug tilbage til sin barndomsø, Hven, for at finde svar på en række spørgsmål. Hvorfor kan hun ikke huske sine år på øen? Hvad skete der egentlig den skæbnesvangre dag, da hun forlod øen kun seks år gammel? De svar, hun finder, efterlader hun som ledetråde i en hjemmelavet krydsogtværs. Et halvt år senere tager Erik til Hven for at opfylde Inas ønske om, at han besøger øen og løser den krydsogtværs, hun har efterladt til ham. For hvert ord han udfylder, kommer han ikke kun tættere på Inas sandhed, men også på sin egen. På øen møder han en gruppe excentriske mennesker. Den gamle kone Signe, der bor sammen med sine udstoppede dyr, den sprudlende Liv, som driver det lokale spisehus, og den unge kvinde Maj, der på mystisk vis har vundet et ophold på øen i en konkurrence, hun ikke har deltaget i. Det viser sig, at de alle er nævnt i Inas krydsogtværs, og at den afslører sandheder, der ændrer alt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793983960
  • Udgivet:
  • 31. Oktober 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Hvens hemmeligheder

En varm roman om minder, kærlighed og længslen efter at høre til - fra forfatteren til succesromanen VILLA HAVBRISE.

Ina og hendes mand, Erik, lever et godt og stille liv sammen. Men da Ina finder ud af, at hun er uhelbredeligt syg, kan hun ikke dele det med Erik. Hun begynder at lyve for ham og vender i smug tilbage til sin barndomsø, Hven, for at finde svar på en række spørgsmål. Hvorfor kan hun ikke huske sine år på øen? Hvad skete der egentlig den skæbnesvangre dag, da hun forlod øen kun seks år gammel? De svar, hun finder, efterlader hun som ledetråde i en hjemmelavet krydsogtværs.

Et halvt år senere tager Erik til Hven for at opfylde Inas ønske om, at han besøger øen og løser den krydsogtværs, hun har efterladt til ham. For hvert ord han udfylder, kommer han ikke kun tættere på Inas sandhed, men også på sin egen. På øen møder han en gruppe excentriske mennesker. Den gamle kone Signe, der bor sammen med sine udstoppede dyr, den sprudlende Liv, som driver det lokale spisehus, og den unge kvinde Maj, der på mystisk vis har vundet et ophold på øen i en konkurrence, hun ikke har deltaget i.

Det viser sig, at de alle er nævnt i Inas krydsogtværs, og at den afslører sandheder, der ændrer alt.

Brugerbedømmelser af Hvens hemmelighederFind lignende bøger
Bogen Hvens hemmeligheder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.