Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvis vi bare holder sammen ... - Flemming Andersen - E-bog

Bag om Hvis vi bare holder sammen ...

Kan mennesker klare sig alene? I Flemming Andersens bog "Hvis vi bare holder sammen" fra 1977 møder vi en almindelig dreng på tolv år. Han hedder Brian, og livet er ikke altid lige nemt for ham. Især ikke da nogle store drenge udser ham til deres mobbeoffer. De kører løs på Brian, og han føler sig alene. Moren arbejder nemlig på fabrik, og er væk meget af tiden. Faren er ikke i Brians liv. Faktisk ser det hele sort ud, indtil Brian en dag støder ind i nogle piger, som forstår ham. De støtter ham, og i fællesskab mærker de, at de kan ændre forholdene til det bedre. For unge læsere og for læsere med interesse i børne- og ungelitteratur fra 70'erne. For læsere med interesse for socialistisk litteratur. Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728403099
  • Udgivet:
  • 20. December 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Hvis vi bare holder sammen ...

Kan mennesker klare sig alene?

I Flemming Andersens bog "Hvis vi bare holder sammen" fra 1977 møder vi en almindelig dreng på tolv år. Han hedder Brian, og livet er ikke altid lige nemt for ham. Især ikke da nogle store drenge udser ham til deres mobbeoffer. De kører løs på Brian, og han føler sig alene. Moren arbejder nemlig på fabrik, og er væk meget af tiden. Faren er ikke i Brians liv. Faktisk ser det hele sort ud, indtil Brian en dag støder ind i nogle piger, som forstår ham. De støtter ham, og i fællesskab mærker de, at de kan ændre forholdene til det bedre.

For unge læsere og for læsere med interesse i børne- og ungelitteratur fra 70'erne. For læsere med interesse for socialistisk litteratur.

Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Brugerbedømmelser af Hvis vi bare holder sammen ...Find lignende bøger
Bogen Hvis vi bare holder sammen ... findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.