Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Hvor der er fugle af Maren Uthaug

Hvor der er fugle - Lydbog

Bag om Hvor der er fugle

En slægtsroman om kærlighed og indavl. For at redde sin mor må Johan gifte sig med Marie, selv om han elsker Hannah. De bosætter sig på et fyrtårn to havmil fra byen Uthaug i Norge, hvor det blæser så meget, at deres børn må bindes fast for ikke at blæse i havet. Sønnen tror, han er en kalv, datteren er besat af mænd, Marie lugter forkert, og Johan sidder i toppen af fyrtårnet og føler sig bedraget af livet. Men som historien skrider frem, bliver det mindre og mindre sikkert, hvem der egentlig bedrager hvem. Maren Uthaug (f. 1972) er forfatter, tegneserieskaber og blogger. Tegner den daglige stribe til Politikens bagside. Har udgivet flere graphic novels fra samme univers som striben "Ting jeg gjorde". Debutromanen "Og sådan blev det" blev i 2014 nomineret til BogForums Debutantpris, og året efter udvalgt som en af de fem bøger, som blev uddelt til læsere landet over den 23. april på Verdens Bogdag. Maren Uthaug står bag den populære "Marens blog". Hendes bøger er oversat til bl.a. tysk, fransk, norsk og samisk.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711787830
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 26. April 2017
 • Oplæser:
 • Thomas Jacob Clausen Thomas Jacob Clausen
 • 139,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 35% som medlem
 • 121,95 kr.
 • 28,00 kr. (35%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Maren Uthaug
Vis alle titler
Beskrivelse af Hvor der er fugle
En slægtsroman om kærlighed og indavl.

For at redde sin mor må Johan gifte sig med Marie, selv om han elsker Hannah. De bosætter sig på et fyrtårn to havmil fra byen Uthaug i Norge, hvor det blæser så meget, at deres børn må bindes fast for ikke at blæse i havet. Sønnen tror, han er en kalv, datteren er besat af mænd, Marie lugter forkert, og Johan sidder i toppen af fyrtårnet og føler sig bedraget af livet. Men som historien skrider frem, bliver det mindre og mindre sikkert, hvem der egentlig bedrager hvem.

Maren Uthaug (f. 1972) er forfatter, tegneserieskaber og blogger. Tegner den daglige stribe til Politikens bagside. Har udgivet flere graphic novels fra samme univers som striben "Ting jeg gjorde". Debutromanen "Og sådan blev det" blev i 2014 nomineret til BogForums Debutantpris, og året efter udvalgt som en af de fem bøger, som blev uddelt til læsere landet over den 23. april på Verdens Bogdag. Maren Uthaug står bag den populære "Marens blog". Hendes bøger er oversat til bl.a. tysk, fransk, norsk og samisk.
Brugerbedømmelser af Hvor der er fugle
 • Connie T. 24. April 2020

  Jeg har svært ved at blive indfanget af en bog, idet der er så meget andet, som distraherer i dagligdagen. Derfor giver jeg desværre ikke en bog en chance, hvis den ikke fanger med det samme. Det gjorde “Hvor der er fugle” så absolut. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, men formentlig fordi den beskriver et miljø og et persongalleri, som jeg følte mig draget af, og som jeg måtte vide noget mere om. Endvidere er bogen bygget op i 3 dele, så læseren får en oplevelse af, hvordan 3 forskellige personer i romanen oplever dagligdagen og samlivet med hinanden. Spændende er det at få historien genfortalt ud fra en anden persons oplevelse af virkeligheden og også suppleret med deres egne oplevelser, som de ikke har haft fælles med de andre. En ret raffineret måde at skrive en roman på. Jeg var begejstret og anbefaler gerne bogen. Læs den!


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Hvor der er fugle findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.