Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvor du går, følger jeg - Lina Nordquist - E-bog

Bag om Hvor du går, følger jeg

Norrland, slutningen af det 19. århundrede: Unni, Armod og den lille Roar flygter fra Norge for at finde et nyt hjem. I Hälsingland slår de sig ned på et øde husmandssted i skoven, mellem menneskeland og vildmark. I deres nye hjem, ved de blå bjerge og mørke skove, bøjer den lille familie sig under naturens og skovbondens brutale luner. Mere end halvfjerds år senere sidder Kåra ved køkkenbordet, som Armod byggede. Hun planlægger begravelsen for sin svigerfar Roar. Det er ved at blive mørkt i stuen. Hvad skete der egentlig for længe siden, da Roars forældre kom til huset? Unni og Armods kærlighed var større end noget andet. Kåras bekymringer er lige så store. Nu vil hun bryde tavsheden og lægge hemmelighederne på bordet. Med poetisk kraft og fin indlevelse tager Lina Nordquist i "Hvor du går, følger jeg" fat på den store fattigdom, der herskede ude på landet i 1900-tallets Norden – og på en kærlighed så stor, at den kan overkomme alt, for en stund. Om forfatteren: Lina Nordquist (f. 1977) er uddannet farmaceut og diabetesforsker. Siden 2018 har hun været medlem af den svenske rigsdag. Hun er selv fra Hälsingland og bor i dag med familie og fire hunde i Uppsala. Hun debuterer med ”Hvor du går, følger jeg”, som er solgt til udgivelse i 12 lande.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743402855
  • Udgivet:
  • 28. September 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Hvor du går, følger jeg

Norrland, slutningen af det 19. århundrede: Unni, Armod og den lille Roar flygter fra Norge for at finde et nyt hjem. I Hälsingland slår de sig ned på et øde husmandssted i skoven, mellem menneskeland og vildmark. I deres nye hjem, ved de blå bjerge og mørke skove, bøjer den lille familie sig under naturens og skovbondens brutale luner.

Mere end halvfjerds år senere sidder Kåra ved køkkenbordet, som Armod byggede. Hun planlægger begravelsen for sin svigerfar Roar. Det er ved at blive mørkt i stuen. Hvad skete der egentlig for længe siden, da Roars forældre kom til huset? Unni og Armods kærlighed var større end noget andet. Kåras bekymringer er lige så store. Nu vil hun bryde tavsheden og lægge hemmelighederne på bordet.

Med poetisk kraft og fin indlevelse tager Lina Nordquist i "Hvor du går, følger jeg" fat på den store fattigdom, der herskede ude på landet i 1900-tallets Norden – og på en kærlighed så stor, at den kan overkomme alt, for en stund.

Om forfatteren:
Lina Nordquist (f. 1977) er uddannet farmaceut og diabetesforsker. Siden 2018 har hun været medlem af den svenske rigsdag. Hun er selv fra Hälsingland og bor i dag med familie og fire hunde i Uppsala. Hun debuterer med ”Hvor du går, følger jeg”, som er solgt til udgivelse i 12 lande.

Brugerbedømmelser af Hvor du går, følger jegFind lignende bøger
Bogen Hvor du går, følger jeg findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.