Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvor kommer du fra, Sebastian? - Christoffer Boserup Skov - E-bog

Bag om Hvor kommer du fra, Sebastian?

Sebastians bedste kammerat, Vigga, bliver mobbet, fordi hun er mørk i huden. Sebastian har vildt ondt af hende og ved ikke, hvad han skal stille op. Da de skal til Kenya for at besøge Viggas bedstefar, ser de nogle fodaftryk fra en menneskeart, der levede for flere millioner år siden. Og så bliver de meget klogere på, hvor vi kommer fra, hvorfor det er dumt at mobbe - og hvor fantastisk livet egentlig er! Hvor kommer du fra, Sebastian? handler om evolutionen og er den tredje bog i den anmelderroste serie om 12-årige Sebastian og hans veninde Vigga.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792240200
  • Udgivet:
  • 22. September 2011
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Hvor kommer du fra, Sebastian?

Sebastians bedste kammerat, Vigga, bliver mobbet, fordi hun er mørk i huden. Sebastian har vildt ondt af hende og ved ikke, hvad han skal stille op. Da de skal til Kenya for at besøge Viggas bedstefar, ser de nogle fodaftryk fra en menneskeart, der levede for flere millioner år siden. Og så bliver de meget klogere på, hvor vi kommer fra, hvorfor det er dumt at mobbe - og hvor fantastisk livet egentlig er!

Hvor kommer du fra, Sebastian? handler om evolutionen og er den tredje bog i den anmelderroste serie om 12-årige Sebastian og hans veninde Vigga.

Brugerbedømmelser af Hvor kommer du fra, Sebastian?Find lignende bøger
Bogen Hvor kommer du fra, Sebastian? findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.