Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Hvor svært kan det være? af Dan Hammer

Hvor svært kan det være? - Lydbog

Bag om Hvor svært kan det være?

De fleste fodboldfans har nok stillet sig selv spørgsmålet, når de har set deres klub tabe flere kampe i træk, købe en aldrende angriber til overpris eller aflevere endnu et blodrødt regnskab. Svaret er, at det er uhyre svært at lede en fodboldklub. Fodbolden er martret af et ekstremt fokus på kortsigtede resultater og emotionelle beslutninger, og i kampen for at blive bedst, eller undgå at blive sidst, underminerer klubberne forudsætningerne for at blive bedre. Denne bog viser en anden og mere langtidsholdbar og strategisk måde at lede fodboldklubber på. En måde, der tager udgangspunkt i en dyb respekt for spillets og branchens kompleksitet, en klubs grundlæggende værdiskabelse samt dens behov for at være unik. Mads Davidsen, tidligere teknisk direktør i Shanghai SIPG FC, og Dan Hammer, tidligere administrerende direktør i F.C. København, giver med denne bog deres bud på, hvordan fodboldklubber kan udfolde deres fulde potentiale på banen og som forretning. Forfatterne har på egne kroppe og sjæle udstået det enorme pres, der følger med at være ansvarlig for en højt profileret klubs både sportslige og økonomiske resultater, og det er primært erfaringerne fra denne kontante mesterlære, der danner grundlag for bogens påstande, konklusioner og anbefalinger. Med Hvor svært kan det være? får danske ”mandagstrænere og -direktører” ny og tung ammunition til diskussionerne om, hvorfor mange fodboldklubber har svært ved kontinuerligt at levere gode resultater – både på banen og i årsrapporterne. Mads Davidsen (1982) er UEFA PRO-træner med en master i journalistik og en mini-MBA i ledelse og management. Aktuelt er han sportsdirektør i den arabiske klub Al Jazira Club og har tidligere arbejdet fem år i Kina hos storklubben Shanghai SIPG FC. I Danmark har Mads været både træner og strategisk rådgiver hos Brøndby IF. Dan Hammer (1963) er adm. direktør i Royal Arena og har tidligere været ansat i bl.a. SAS, IBM og Coca-Cola. Fra 2000 til 2010 først kommerciel direktør og siden koncernchef i PARKEN Sport & Entertainment/ F.C. København. Forfatter til biografien Ståle samt fast deltager i tv-, radio- og podcast-formater om fodboldstrategi og -ledelse, herunder Hammer & Brüchmann og Superliga For Voksne (Mediano).

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772341309
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 25. November 2020
 • Oplæser:
 • Mikkel Bay Mortensen
 • 288,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31% som medlem
 • 250,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Hvor svært kan det være?
De fleste fodboldfans har nok stillet sig selv spørgsmålet, når de har set deres klub tabe flere kampe i træk, købe en aldrende angriber til overpris eller aflevere endnu et blodrødt regnskab.

Svaret er, at det er uhyre svært at lede en fodboldklub. Fodbolden er martret af et ekstremt fokus på kortsigtede resultater og emotionelle beslutninger, og i kampen for at blive bedst, eller undgå at blive sidst, underminerer klubberne forudsætningerne for at blive bedre.

Denne bog viser en anden og mere langtidsholdbar og strategisk måde at lede fodboldklubber på. En måde, der tager udgangspunkt i en dyb respekt for spillets og branchens kompleksitet, en klubs grundlæggende værdiskabelse samt dens behov for at være unik.

Mads Davidsen, tidligere teknisk direktør i Shanghai SIPG FC, og Dan Hammer, tidligere administrerende direktør i F.C. København, giver med denne bog deres bud på, hvordan fodboldklubber kan udfolde deres fulde potentiale på banen og som forretning. Forfatterne har på egne kroppe og sjæle udstået det enorme pres, der følger med at være ansvarlig for en højt profileret klubs både sportslige og økonomiske resultater, og det er primært erfaringerne fra denne kontante mesterlære, der danner grundlag for bogens påstande, konklusioner og anbefalinger.

Med Hvor svært kan det være? får danske ”mandagstrænere og -direktører” ny og tung ammunition til diskussionerne om, hvorfor mange fodboldklubber har svært ved kontinuerligt at levere gode resultater – både på banen og i årsrapporterne.

Mads Davidsen (1982) er UEFA PRO-træner med en master i journalistik og en mini-MBA i ledelse og management. Aktuelt er han sportsdirektør i den arabiske klub Al Jazira Club og har tidligere arbejdet fem år i Kina hos storklubben Shanghai SIPG FC. I Danmark har Mads været både træner og strategisk rådgiver hos Brøndby IF.

Dan Hammer (1963) er adm. direktør i Royal Arena og har tidligere været ansat i bl.a. SAS, IBM og Coca-Cola. Fra 2000 til 2010 først kommerciel direktør og siden koncernchef i PARKEN Sport & Entertainment/ F.C. København. Forfatter til biografien Ståle samt fast deltager i tv-, radio- og podcast-formater om fodboldstrategi og -ledelse, herunder Hammer & Brüchmann og Superliga For Voksne (Mediano).
Brugerbedømmelser af Hvor svært kan det være?


Find lignende bøger
Bogen Hvor svært kan det være? findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.