Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

I familie med dyr - Bent Andersen - E-bog

Bag om I familie med dyr

Bestemmer hunden eller katten eller skildpadden for meget hjemme hos dig? Så skal du glæde dig til Bent Andersens myldrende og velskrevne fortælling. Bent Andersen skriver med humor og varme om dyrenes magtovertagelse i familien helt tilbage fra farfar og kælegrisen Maries tid. Først ankommer den ensomme guldfisk, som både får en sød kæreste og en højtidelig begravelse. Så følger de ydmygende opgør med den grænsepsykotiske rideskolepony Peter. Så angriber dræberkaninerne og kamphønen med kyllingerne, som ræven heldigvis spiste. Så flytter fem katte ind og præsenterer hver sin markante personlighed. Og en dejlig formiddag møder gårdhundehvalpen Alfred op og stiller krav om kærlighed og all inclusive. Du vil grine, så tårerne triller, når de selvforskyldte katastrofer indtræffer. Tårerne løber igen, når der siges farvel til et højt elsket familiemedlem. Og du er med på strejf i naturen, hvor ræve og gæs og andre vilde skabninger lever og dør på anderledes rå betingelser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775754861
  • Udgivet:
  • 18. Februar 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af I familie med dyr

Bestemmer hunden eller katten eller skildpadden for meget hjemme hos dig? Så skal du glæde dig til Bent Andersens myldrende og velskrevne fortælling.

Bent Andersen skriver med humor og varme om dyrenes magtovertagelse i familien helt tilbage fra farfar og kælegrisen Maries tid. Først ankommer den ensomme guldfisk, som både får en sød kæreste og en højtidelig begravelse. Så følger de ydmygende opgør med den grænsepsykotiske rideskolepony Peter. Så angriber dræberkaninerne og kamphønen med kyllingerne, som ræven heldigvis spiste. Så flytter fem katte ind og præsenterer hver sin markante personlighed. Og en dejlig formiddag møder gårdhundehvalpen Alfred op og stiller krav om kærlighed og all inclusive.

Du vil grine, så tårerne triller, når de selvforskyldte katastrofer indtræffer. Tårerne løber igen, når der siges farvel til et højt elsket familiemedlem. Og du er med på strejf i naturen, hvor ræve og gæs og andre vilde skabninger lever og dør på anderledes rå betingelser.

Brugerbedømmelser af I familie med dyrFind lignende bøger
Bogen I familie med dyr findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.