Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

I spiritismens tjeneste - Marion Dampier-Jeans - E-bog

Bag om I spiritismens tjeneste

Helt enkelt forklaret er spiritisme en tro på, at livet fortsætter efter den fysiske død, og at det er muligtat kommunikere med dem, der er gået over. Men hvordan kommer vi bedst i kontakt med den åndelige verden? Og hvad kan vi lære af den? I spiritismens tjeneste forklarer dybdegående, hvad spiritisme er, og hvad det spiriti­stiske arbejde kræver. Marion Dampier-Jeans fortæller om, hvordan den åndelige verden kan give os stor indsigt og udvikling, hvis vi er parate til selv at gøre en indsats – og hvad den indsats går ud på, såvel for spiritistiske medier som for alle, der ønsker en bedre forståelse af de usete kræfter omkring os. Marion Dampier-Jeans giver sine læsere et indblik i den danske spiritistiske historie og nogle af de mennesker, der har arbejdet og stadig arbejder for spiritismen. Hun fremlægger de beviser, der er fundet på et liv efter døden og undersøgelserne bag, og hun redegør for den modstand, som spiritismen fortsat møder. I spiritismens tjeneste er oplagt læsning for alle, der interesserer sig for den åndelige verden. Marion Dampier-Jeans (f. 1950), har arbejdet som spiritistisk medium i mere end 50 år. Hun er bosat i England, men født i Danmark. Herhjemme er hun særligt kendt for sin medvirken i forskellige tv-programmer, ligesom hun er en efterspurgt foredragsholder. Hun står desuden bag en række bøger om åndelige emner.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772162942
 • Udgivet:
 • 24. November 2020
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af I spiritismens tjeneste

  Beskrivelse af I spiritismens tjeneste

  Helt enkelt forklaret er spiritisme en tro på, at livet fortsætter efter den fysiske død, og at det er muligtat kommunikere med dem, der er gået over. Men hvordan kommer vi bedst i kontakt med den åndelige verden? Og hvad kan vi lære af den?

  I spiritismens tjeneste forklarer dybdegående, hvad spiritisme er, og hvad det spiriti­stiske arbejde kræver. Marion Dampier-Jeans fortæller om, hvordan den åndelige verden kan give os stor indsigt og udvikling, hvis vi er parate til selv at gøre en indsats – og hvad den indsats går ud på, såvel for spiritistiske medier som for alle, der ønsker en bedre forståelse af de usete kræfter omkring os.

  Marion Dampier-Jeans giver sine læsere et indblik i den danske spiritistiske historie og nogle af de mennesker, der har arbejdet og stadig arbejder for spiritismen. Hun fremlægger de beviser, der er fundet på et liv efter døden og undersøgelserne bag, og hun redegør for den modstand, som spiritismen fortsat møder.

  I spiritismens tjeneste er oplagt læsning for alle, der interesserer sig for den åndelige verden.

  Marion Dampier-Jeans (f. 1950), har arbejdet som spiritistisk medium i mere end 50 år. Hun er bosat i England, men født i Danmark. Herhjemme er hun særligt kendt for sin medvirken i forskellige tv-programmer, ligesom hun er en efterspurgt foredragsholder. Hun står desuden bag en række bøger om åndelige emner.

  Brugerbedømmelser af I spiritismens tjeneste

  • Anne M. 18. December 2020

   Kanon bog, som alle Marion`s bøger.
   Et minus er at der bliver nævnt de samme ting flere gange, i bogen.


  Find lignende bøger
  Bogen I spiritismens tjeneste findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.