Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Ikke et ord om Preben af Mads Steffensen

Ikke et ord om Preben - E-bog

- Interviews, dilemmaer og citater fra Mads & Monopolet

Bag om Ikke et ord om Preben

Ikke et ord om Preben – interviews, dilemmaer og citater fra Mads & Monopolet er et sjældent kig ind i studiet hos Danmarks mest populære radioprogram. Seks af de mest rutinerede gæster i Monopolet, heriblandt Hella Joof og Søren Pind, åbner op for personlige overvejelser om at være med i programmet, hvad de stiller op, når de er i tvivl om et dilemma, og hvad de taler om i studiet, når mikrofonerne er slukkede og meget mere … 10 udvalgte dilemmaer med spørgsmål og bonusinfo giver læseren mulighed for selv at diskutere videre derhjemme, til festen eller på arbejdet. Bogen har fotos fra studiet, fra live Mads & Monopolet-shows rundtomkring i landet og selvfølgelig en masse sjove, tankevækkende og skæve citater. Bogen er illustreret med finurlige og originale tegninger, som Anders Morgenthaler har tegnet live i studiet under optagelserne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772382401
  • Udgivet:
  • 30. Oktober 2020
  • 89,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 77,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Ikke et ord om Preben
Ikke et ord om Preben – interviews, dilemmaer og citater fra Mads & Monopolet er et sjældent kig ind i studiet hos Danmarks mest populære radioprogram.

Seks af de mest rutinerede gæster i Monopolet, heriblandt Hella Joof og Søren Pind, åbner op for personlige overvejelser om at være med i programmet, hvad de stiller op, når de er i tvivl om et dilemma, og hvad de taler om i studiet, når mikrofonerne er slukkede og meget mere …

10 udvalgte dilemmaer med spørgsmål og bonusinfo giver læseren mulighed for selv at diskutere videre derhjemme, til festen eller på arbejdet. Bogen har fotos fra studiet, fra live Mads & Monopolet-shows rundtomkring i landet og selvfølgelig en masse sjove, tankevækkende og skæve citater.

Bogen er illustreret med finurlige og originale tegninger, som Anders Morgenthaler har tegnet live i studiet under optagelserne.
Brugerbedømmelser af Ikke et ord om Preben


Find lignende bøger
Bogen Ikke et ord om Preben findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.