Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Impact of Food Processing on Anthocyanins - Xiaonan Sui - Bog

Bag om Impact of Food Processing on Anthocyanins

This thesis studies the impact of food processing on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous and real food systems.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789811026119
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 129
  • Udgivet:
  • 2. december 2016
  • Udgave:
  • 12017
  • Størrelse:
  • 155x235x11 mm.
  • Vægt:
  • 3613 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 9. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Impact of Food Processing on Anthocyanins

This thesis studies the impact of food processing on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous and real food systems.

Brugerbedømmelser af Impact of Food Processing on Anthocyanins



Find lignende bøger
Bogen Impact of Food Processing on Anthocyanins findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.