Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jack Russell Terrieren - Lars Frennesen - E-bog

Bag om Jack Russell Terrieren

Idet der ikke foreligger noget litteratur på dansk om Jack Russell Terrieren (JRT), har jeg med denne bog forsøgt at komme så meget rundt om racen som muligt, uden at forfalde til akademiske eller abstrakte ligegyldigheder. Formålet med bogen, er at få informeret ud hvad JRT er for en størrelse, og samtidig skabe et grundlag for nye opdrættere, der er interesseret i at starte et opdræt af JRT, og endelig som en hjælp til de mange der overvejer at anskaffe sig en JRT hvalp. Bogen beskriver opdrætterens arbejde med racen, og efterfølgende hvordan du som ejer skal forholde dig, hvis du vælger en Jack Russell Terrier som dit nye familiemedlem. Du bliver klædt på til at træffe de rigtige valg, både når du skal vælge opdrætter, køb af hvalp, og når hvalpen holder sit indtog i dit hjem. Denne bogs ærinde er at få alt det væsentlige omkring JRT gennemgået, noget mere detaljeret end andet, men dog sådan, at de fleste relevante emner bliver berørt. Der er samtidig rigtig mange illustrationer i bogen, der viser hvordan en Jack Russell Terrier skal se ud, og hvordan den opfører sig.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740404623
  • Beskyttelse:
  • Ingen
  • Udgivet:
  • 30. Juli 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Jack Russell Terrieren

Idet der ikke foreligger noget litteratur på dansk om Jack Russell Terrieren (JRT), har jeg med denne bog forsøgt at komme så meget rundt om racen som muligt, uden at forfalde til akademiske eller abstrakte ligegyldigheder.
Formålet med bogen, er at få informeret ud hvad JRT er for en størrelse, og samtidig skabe et grundlag for nye opdrættere, der er interesseret i at starte et opdræt af JRT, og endelig som en hjælp til de mange der overvejer at anskaffe sig en JRT hvalp.
Bogen beskriver opdrætterens arbejde med racen, og efterfølgende hvordan du som ejer skal forholde dig, hvis du vælger en Jack Russell Terrier som dit nye familiemedlem. Du bliver klædt på til at træffe de rigtige valg, både når du skal vælge opdrætter, køb af hvalp, og når hvalpen holder sit indtog i dit hjem.
Denne bogs ærinde er at få alt det væsentlige omkring JRT gennemgået, noget mere detaljeret end andet, men dog sådan, at de fleste relevante emner bliver berørt.
Der er samtidig rigtig mange illustrationer i bogen, der viser hvordan en Jack Russell Terrier skal se ud, og hvordan den opfører sig.

Brugerbedømmelser af Jack Russell TerrierenFind lignende bøger
Bogen Jack Russell Terrieren findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.