Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kæreste du ... - Bolette Ilskov Borgvardt - E-bog

Bag om Kæreste du ...

Kæreste du … er skrevet med ønsket om, at den kan bidrage med omsorg og støtte til vordende og nybagte forældre – og ikke mindst til de spædbørn, som står på tærsklen til at begynde deres liv. Bogen indeholder en række kærlige erklæringer, som kan læses højt for din baby, både under graviditeten og efter fødslen. Ved hjælp af erklæringerne skabes en tryg og kærlig forbindelse mellem voksen og barn, hvilket kan være med til styrke den tilknytning, som er så vigtig for en god start på livet. Der er i bogen også lavet plads til, at du kan skrive dine egne erklæringer til dit barn. Kæreste du … er en oplagt gave til babyshower og barselsvisit. Om forfatter Bolette Ilskov Borgvardt er oprindelig uddannet skolelærer og har bl.a. arbejdet med børn og unge på den københavnske vestegn. Efterfølgende har hun taget en kandidatgrad i pædagogik med fokus på både børn og arbejdsliv, uddannet sig som Life Coach, mindfulness-instruktør og Reiki-healer. Bolette holder af at hjælpe mennesker med at finde deres egen balance og ståsted i livet, og hun søger altid at skabe et godt rum for udvikling for dem, hun arbejder med. Under graviditeten med hendes søn opstod behovet for at dyrke den kærlige forbindelse imellem dem og denne bog blev til. E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793951631
  • Udgivet:
  • 22. Juni 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Kæreste du ...

Kæreste du … er skrevet med ønsket om, at den kan bidrage med omsorg og støtte til vordende og nybagte forældre – og ikke mindst til de spædbørn, som står på tærsklen til at begynde deres liv.

Bogen indeholder en række kærlige erklæringer, som kan læses højt for din baby, både under graviditeten og efter fødslen. Ved hjælp af erklæringerne skabes en tryg og kærlig forbindelse mellem voksen og barn, hvilket kan være med til styrke den tilknytning, som er så vigtig for en god start på livet.

Der er i bogen også lavet plads til, at du kan skrive dine egne erklæringer til dit barn.

Kæreste du … er en oplagt gave til babyshower og barselsvisit.

Om forfatter
Bolette Ilskov Borgvardt er oprindelig uddannet skolelærer og har bl.a. arbejdet med børn og unge på den københavnske vestegn. Efterfølgende har hun taget en kandidatgrad i pædagogik med fokus på både børn og arbejdsliv, uddannet sig som Life Coach, mindfulness-instruktør og Reiki-healer.

Bolette holder af at hjælpe mennesker med at finde deres egen balance og ståsted i livet, og hun søger altid at skabe et godt rum for udvikling for dem, hun arbejder med. Under graviditeten med hendes søn opstod behovet for at dyrke den kærlige forbindelse imellem dem og denne bog blev til.

E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af Kæreste du ...Find lignende bøger
Bogen Kæreste du ... findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.