Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kærlighed og komplimenter - Nalanii Itzel Jeppesen - E-bog

- Selvstudie

Bag om Kærlighed og komplimenter

Kærlighed og komplimenter virker måske ikke som det oplagte valg, når vi snakker krops kærlighed. Men ikke desto mindre er det lige præcis hvad du får her og 4 uger frem. Har du brug for en lille teaser? En fordel ved at implementere de kommende øvelser i dit liv, er at du vil gøre din krop super glad ved at lade den opleve mini orgasmer, og mange af dem! Dette selv-studie forløb er sat op over 4 uger. Du kan sagtens vælge at bruge længere tid på hver opgave, men det er vigtigt at du ikke bruger mindre tid, da vi arbejder på at ændre vaner. Og det tager tid! Når dette forløb ender, har du fået en større forståelse for hvordan dine tanker har styret dig, og hvad du kan gøre for at tage styringen af tanker og din kærlighed til dig selv. Præcis som du er i dag.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743085522
  • Udgivet:
  • 12. Januar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Kærlighed og komplimenter

Kærlighed og komplimenter virker måske ikke som det oplagte valg, når vi snakker krops kærlighed. Men ikke desto mindre er det lige præcis hvad du får her og 4 uger frem.

Har du brug for en lille teaser?
En fordel ved at implementere de kommende øvelser i dit liv, er at du vil gøre din krop super glad ved at lade den opleve mini orgasmer, og mange af dem!

Dette selv-studie forløb er sat op over 4 uger. Du kan sagtens vælge at bruge længere tid på hver opgave, men det er vigtigt at du ikke bruger mindre tid, da vi arbejder på at ændre vaner. Og det tager tid!

Når dette forløb ender, har du fået en større forståelse for hvordan dine tanker har styret dig, og hvad du kan gøre for at tage styringen af tanker og din kærlighed til dig selv. Præcis som du er i dag.

Brugerbedømmelser af Kærlighed og komplimenterFind lignende bøger
Bogen Kærlighed og komplimenter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.