Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kaos og kærlighed. En studie i islændingesagaers livsbillede - Thomas Bredsdorff - E-bog

Bag om Kaos og kærlighed. En studie i islændingesagaers livsbillede

De islandske sagaer giver et spændende indblik i datidens livs- og menneskesyn. I løbet af flere århundreder er sagaerne blevet fortolket på alverdens forskellige måder som det unikke historiske og kulturelle dokument, de er. Professor i nordisk litteratur Thomas Bredsdorff indfører her læseren i de islandske sagaer og ser på dem med mere moderne briller. Thomas Bredsdorff (f. 1937) er en dansk forfatter, litteraturforsker og kritiker. Han er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og var fra 1978 til 2004 professor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet. Thomas Bredsdorff har skrevet en lang række bøger om dansk og international litteratur og blev i 2001 Ridder af 1. grad af Dannebrosordenen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726191165
  • Udgivet:
  • 18. Februar 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Kaos og kærlighed. En studie i islændingesagaers livsbillede

De islandske sagaer giver et spændende indblik i datidens livs- og menneskesyn. I løbet af flere århundreder er sagaerne blevet fortolket på alverdens forskellige måder som det unikke historiske og kulturelle dokument, de er. Professor i nordisk litteratur Thomas Bredsdorff indfører her læseren i de islandske sagaer og ser på dem med mere moderne briller.

Thomas Bredsdorff (f. 1937) er en dansk forfatter, litteraturforsker og kritiker. Han er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og var fra 1978 til 2004 professor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet. Thomas Bredsdorff har skrevet en lang række bøger om dansk og international litteratur og blev i 2001 Ridder af 1. grad af Dannebrosordenen.

Brugerbedømmelser af Kaos og kærlighed. En studie i islændingesagaers livsbilledeFind lignende bøger
Bogen Kaos og kærlighed. En studie i islændingesagaers livsbillede findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.