Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Killjoy-manifest - Sara Ahmed - E-bog

  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775146390
  • Udgivet:
  • 8. Marts 2018
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Killjoy-manifest

Forlagets beskrivelse af Killjoy-manifest

"En killjoy har sine principper. Et killjoy-manifest viser, hvordan vi skaber principper ud fra oplevelsen af at støde imod, ud fra måden vi lever feministiske liv. Når jeg her taler om principper, mener jeg ikke regler for god opførsel, som vi skal være enige om for at kunne fortsætte i en fælles retning. Jeg vil måske sige, at et feministisk liv er princip-fast, men feminismen er ofte et opråb netop i det øjeblik, man nægter at være bundet af principper. Feministiske principper er for mig principper i en oprindelig forstand: principper som et første skridt, en begyndelse, som starten på noget."

Sara Ahmed er britisk-australsk akademiker og aktivist. Hun har været leder af Center for Kønsstudier på Lancaster University og har stiftet Center for Feministisk Forskning på Goldsmiths College i London. I 2016 opsagde hun sin stilling som professor i Race- og Kulturstudier på Goldsmiths i protest over, at ledelsen ikke forholdt sig til en række studerendes anklager om sexchikane mod ansatte på universitetet.

Killjoy-manifest er et uddrag af Sara Ahmeds bog Living a Feminist Life (2017). Under arbejdet med bogen har Ahmed ført bloggen feministkilljoys.com, der fortsat er aktiv.

Brugerbedømmelser af Killjoy-manifestFind lignende bøger
Bogen Killjoy-manifest findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.