Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Kold angst - E-bog

Bag om Kold angst

I Kold angst af Mads Peder Nordbo er Tupaarnaq vendt tilbage til Nuuk. Hun er vendt tilbage for at hjælpe sin eneste ven, Matthew Cave, med at finde hans halvsøster, Arnaq. På en weekendtur til den afsides beliggende og forladte by Færingehavn er Arnaq på mystisk vis forsvundet. De blodspor, de finder i et af byens faldefærdige huse, taler et tydeligt sprog, og da Arnaq skrækslagen og afkræftet ringer til sin mor, er alvoren malet lige så tydeligt som blodsporene. Det står nu klart for dem alle, at en frygtelig forbrydelse er under opsejling. Som ung soldat på Thulebasen var Matthews far, Tom, en del af et hemmeligt eksperiment, der havde en skæbnesvanger og katastrofal afslutning. Under mistanke for at have begået et dobbeltdrab var Tom nødsaget til at flygte og leve sit liv i skjul. Arnaqs forsvinden vækker den gamle sag fra Thulebasen til live, og Matthew indser, at han er en brik i et livsfarligt spil. En brik i et spil om magt, kontrol og om liv og død. Samtid bliver han mere og mere presset af både det amerikanske militær og det grønlandske politi – der begge vil have fat i Tom. Under presset fra både politi og militær kæmper Matthew for at redde sin søster og for at tale Tupaarnaq til fornuft. Han er nødt til at nå ind til hende, inden hun gør op med sin egen fortid på en måde, der kan ende med et overlagt mord… Kold angst af Mads Peder Nordbo er en selvstændige fortsættelse af bestseller-krimien Pigen uden hud, som er blevet solgt til mere end 15 lande.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740047646
  • Udgivet:
  • 17. Marts 2018
  • Straks på e-mail.

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.

Herefter 99 /md. Ingen binding.

Online pris

Beskrivelse af Kold angst

I Kold angst af Mads Peder Nordbo er Tupaarnaq vendt tilbage til Nuuk. Hun er vendt tilbage for at hjælpe sin eneste ven, Matthew Cave, med at finde hans halvsøster, Arnaq. På en weekendtur til den afsides beliggende og forladte by Færingehavn er Arnaq på mystisk vis forsvundet. De blodspor, de finder i et af byens faldefærdige huse, taler et tydeligt sprog, og da Arnaq skrækslagen og afkræftet ringer til sin mor, er alvoren malet lige så tydeligt som blodsporene. Det står nu klart for dem alle, at en frygtelig forbrydelse er under opsejling.

Som ung soldat på Thulebasen var Matthews far, Tom, en del af et hemmeligt eksperiment, der havde en skæbnesvanger og katastrofal afslutning. Under mistanke for at have begået et dobbeltdrab var Tom nødsaget til at flygte og leve sit liv i skjul.

Arnaqs forsvinden vækker den gamle sag fra Thulebasen til live, og Matthew indser, at han er en brik i et livsfarligt spil. En brik i et spil om magt, kontrol og om liv og død. Samtid bliver han mere og mere presset af både det amerikanske militær og det grønlandske politi – der begge vil have fat i Tom.

Under presset fra både politi og militær kæmper Matthew for at redde sin søster og for at tale Tupaarnaq til fornuft. Han er nødt til at nå ind til hende, inden hun gør op med sin egen fortid på en måde, der kan ende med et overlagt mord…

Kold angst af Mads Peder Nordbo er en selvstændige fortsættelse af bestseller-krimien Pigen uden hud, som er blevet solgt til mere end 15 lande.

Forlagets beskrivelse af Kold angst
Kold angst er den selvstændige fortsættelse af bestselleren Pigen uden hud, som er solgt til oversættelse i 17 lande.

Tupaarnaq er vendt tilbage til Nuuk for at hjælpe sin eneste ven, Matthew Cave, med at finde hans halvsøster, Arnaq, som er forsvundet under en weekendtur til den afsides beliggende og forladte by Færingehavn. Blodsporene i et af de faldefærdige huse taler deres tydelige sprog, men det er først, da Arnaqs mor får et opkald fra den skrækslagne og afkræftede Arnaq, at det for alvor står klart for alle, at der er ved at ske en forfærdelig forbrydelse.

Matthews far, Tom, var som ung soldat på Thulebasen en del af et hemmeligt eksperiment, der endte fatalt. Tom blev mistænkt for dobbeltdrab og blev tvunget til at flygte og leve i skjul. I forbindelse med Arnaqs forsvinden vækkes den gamle Thule-sag til live, og det går op for Matthew, at han selv er en brik i et spil, der handler om liv og død, magt og kontrol, og han mærker et støt stigende pres fra både Grønlands politi og det amerikanske militær, der også vil have fat i Tom.

Sideløbende kæmper Matthew i blinde for Arnaqs liv og forsøger samtidig at tale Tupaarnaq til fornuft , så hun ikke gør op med sin egen fortid på en måde, der kan ende med overlagt mord …

Om forfatteren:
Mads Peder Nordbo er uddannet i nordisk sprog og litteratur samt filosofi og har forsket i blandt andet runer og sproghistorie. Mads Peder Nordbo debuterede i 2012 med spændingsbogen Odins labyrint – et glasbarns fortællinger, der blev fulgt op af Thuleselskabet i 2014. I 2015 udkom hans tredje roman, Gudspartiklen, som blandt andet fokuserer på trafficking og udnyttelse af unge piger og kvinder.
I 2017 udkom bestselleren Pigen uden hud, som inden udgivelsen var solgt til 17 sprog. Pigen uden hud foregår i Grønland, hvor forfatteren bor.
Brugerbedømmelser af Kold angst


Find lignende bøger
Bogen Kold angst findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.