Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Kompendium- biokemiske og kemiske noter og oversigter - Inger Spangsberg Jensen - Bog

Bag om Kompendium- biokemiske og kemiske noter og oversigter

Dette kompendium er målrettet medicin- og tandlægestuderende på 4. semester.Desuden kan studerende på 1. semester have glæde af de mange oversigter i de to første kapitler, der handler om henholdsvis kemi og enzymer. Formålet med kompendiet er først og fremmest at tilvejebringe et overblik over biokemi med udgangspunkt i omsætningen af kostens hovedkomponenter: kulhydrat, fedt og protein. Et sådant overblik vil medføre, at udbyttet af den store detaljering i de traditionelle lærebøger i biokemi kan blive større for de studerende. Et andet formål er at etablere en tæt forbindelse til kemikurset på 1. semester (CKK), og derfor er de vigtigste begreber fra kurset præsenteret i kapitlerne “Kemisk opdatering” og “Enzymer” i begyndelsen af kompendiet. Der er lagt stor vægt på at formidle biokemien på pædagogisk vis, og derfor rummer kompendiet mange illustrationer og oversigter. Der er i bogens appendiks redegjort for vigtige aspekter af de såkaldte folkesygdomme: diabetes, overvægt, forhøjet kolesterol og misbrug af alkohol. Derudover er der i appendikset med et beregningseksempel omtalt aerob og anaerob træning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771730654
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 116
  • Udgivet:
  • 10. januar 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 172x246x8 mm.
  • Vægt:
  • 303 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 27. november 2024

Beskrivelse af Kompendium- biokemiske og kemiske noter og oversigter

Dette kompendium er målrettet medicin- og tandlægestuderende på 4. semester.Desuden kan studerende på 1. semester have glæde af de mange oversigter i de to første kapitler, der handler om henholdsvis kemi og enzymer.

Formålet med kompendiet er først og fremmest at tilvejebringe et overblik over biokemi med udgangspunkt i omsætningen af kostens hovedkomponenter: kulhydrat, fedt og protein. Et sådant overblik vil medføre, at udbyttet af den store detaljering i de traditionelle lærebøger i biokemi kan blive større for de studerende.

Et andet formål er at etablere en tæt forbindelse til kemikurset på 1. semester (CKK), og derfor er de vigtigste begreber fra kurset præsenteret i kapitlerne “Kemisk opdatering” og “Enzymer” i begyndelsen af kompendiet. Der er lagt stor vægt på at formidle biokemien på pædagogisk vis, og derfor rummer kompendiet mange illustrationer og oversigter. Der er i bogens appendiks redegjort for vigtige aspekter af de såkaldte folkesygdomme: diabetes, overvægt, forhøjet kolesterol og misbrug af alkohol. Derudover er der i appendikset med et beregningseksempel omtalt aerob og anaerob træning.

Brugerbedømmelser af Kompendium- biokemiske og kemiske noter og oversigter



Find lignende bøger
Bogen Kompendium- biokemiske og kemiske noter og oversigter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.