Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kongeklenodiet 2 - Thomas Rud Jensen - E-bog

- Vi, der vogter

Bag om Kongeklenodiet 2

I fortsættelsen af Kongeklenodiet vågner lokalpatrioten Tim på hospitalet, ør og forslået efter sit fald fra landsbykirkens tårn, hvor Kongesønnen og hovedpersonen bag vogterne, Jørgen Mason fik sit endeligt. Kongeklenodiet blev ikke fundet. Langsomt forsøger Tim at få hverdagen tilbage med hjælp fra sin kæreste Winnie efter den intense menneskejagt gennemført af vogterne af kongeklenodiet. Det nager ham dog stadig, at han ikke ved, hvor kongeklenodiet er gemt, eller om klenodiet overhovedet findes i kirken endnu. Selvom de øvrige vogtere af kongeklenodiet er i politiets varetægt, begynder der at ske gruopvækkende begivenheder omkring ham. Snart finder Tim ud af, at der stadig er nogen i landsbyen, der bærer nag og det på en meget voldsom måde. Hvem er denne person, der fortsætter jagten på Tim og Tims trofaste ven, Simon og ikke har opgivet håbet om at finde kongeklenodiet? Er der flere? Måske er Tims redning at finde kongeklenodiet og få historien om kongeklenodiet bragt frem i lyset på trods af vogternes modvilje. Det lader heller ikke til, at historien fra dengang kongeklenodiet blev gemt, er helt som fortalt gennem tiderne og gennem generationer. Der er sket noget dengang Danmarks konge hed Valdemar efter den kongeløse periode. Dengang et landevejsrøveri gik grueligt galt og lokale mænd og landevejsrøvere fik fingre i den nye konges særdeles værdifulde klenodie. Der er også sket noget dengang Jørgen Mason var dreng og mistede sine forældre i en skudveksling med tyske soldater under anden verdenskrig. Men hvorfor er det gået så galt i landsbyen, og hvem er til at stole på? Hvem er vogterne og hvem er deres egentlige aner? Kan der være tale om, at historien ikke er genfortalt eller gengivet korrekt, og der er sket noget i landsbyens liv, som kan ændre på fortællingen om landevejsrøveriet og kongeklenodiet? Hvem har egentlig overbragt historien til nutiden? Og hvad nu hvis historien ér sand og kongeklenodiet gemmer sig i landsbykirken?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743085683
  • Udgivet:
  • 31. Januar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Kongeklenodiet 2

I fortsættelsen af Kongeklenodiet vågner lokalpatrioten Tim på hospitalet, ør og forslået efter sit fald fra landsbykirkens tårn, hvor Kongesønnen og hovedpersonen bag vogterne, Jørgen Mason fik sit endeligt. Kongeklenodiet blev ikke fundet. Langsomt forsøger Tim at få hverdagen tilbage med hjælp fra sin kæreste Winnie efter den intense menneskejagt gennemført af vogterne af kongeklenodiet. Det nager ham dog stadig, at han ikke ved, hvor kongeklenodiet er gemt, eller om klenodiet overhovedet findes i kirken endnu. Selvom de øvrige vogtere af kongeklenodiet er i politiets varetægt, begynder der at ske gruopvækkende begivenheder omkring ham. Snart finder Tim ud af, at der stadig er nogen i landsbyen, der bærer nag og det på en meget voldsom måde. Hvem er denne person, der fortsætter jagten på Tim og Tims trofaste ven, Simon og ikke har opgivet håbet om at finde kongeklenodiet? Er der flere? Måske er Tims redning at finde kongeklenodiet og få historien om kongeklenodiet bragt frem i lyset på trods af vogternes modvilje.
Det lader heller ikke til, at historien fra dengang kongeklenodiet blev gemt, er helt som fortalt gennem tiderne og gennem generationer. Der er sket noget dengang Danmarks konge hed Valdemar efter den kongeløse periode. Dengang et landevejsrøveri gik grueligt galt og lokale mænd og landevejsrøvere fik fingre i den nye konges særdeles værdifulde klenodie. Der er også sket noget dengang Jørgen Mason var dreng og mistede sine forældre i en skudveksling med tyske soldater under anden verdenskrig. Men hvorfor er det gået så galt i landsbyen, og hvem er til at stole på? Hvem er vogterne og hvem er deres egentlige aner? Kan der være tale om, at historien ikke er genfortalt eller gengivet korrekt, og der er sket noget i landsbyens liv, som kan ændre på fortællingen om landevejsrøveriet og kongeklenodiet? Hvem har egentlig overbragt historien til nutiden?
Og hvad nu hvis historien ér sand og kongeklenodiet gemmer sig i landsbykirken?

Brugerbedømmelser af Kongeklenodiet 2Find lignende bøger
Bogen Kongeklenodiet 2 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.