Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

KUNSTEN AT SE - Anne Grethe Pind - E-bog

- i natur og maleri

Bag om KUNSTEN AT SE

I bogen Kunsten at se, i natur og maleri beskriver Anne Grethe Pind ærligt og autentisk, hvordan hun gennem sit intuitive sind skaber malerier, der viser, hvad hendes inderste ønsker og behov er. At turde give slip på gamle overbevisninger og springe ud i noget nyt kræver mod, tillid og handlekraft. Anne Grethe Pind citerer Einstein: ’Vores rationelle sind er en trofast tjener, og vores intuition er en uvurderlig gave. Samfundet hylder tjeneren og har glemt gaven’ Det er denne gave, som Anne Grethe Pind så levende fortæller om. Med historier fra sit eget liv fortæller Anne Grethe, hvordan hun gennem sine malerier har lært at lytte til sjælen, og hvordan hun har haft mod til at følge de indsigter, hun har fået, til store spring i sit liv. I den sidste del af bogen er der en fin beskrivelse af, hvordan Anne Grethe Pind giver sine erfaringer og metoder videre til deltagerne på kurserne i Mindful Maling. Bogen giver læseren inspiration til et personligt udviklingsforløb gennem kunsten at se og kunsten at lytte til sin intuition. Lis Sandberg, psykoterapeut og meditationslærer Forfatter til bogen ’Misbrug, meditation, livskvalitet’

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799682041
  • Udgivet:
  • 1. November 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af KUNSTEN AT SE

I bogen Kunsten at se, i natur og maleri beskriver Anne Grethe Pind ærligt og autentisk, hvordan hun gennem sit intuitive sind skaber malerier, der viser, hvad hendes inderste ønsker og behov er.

At turde give slip på gamle overbevisninger og springe ud i noget nyt kræver mod, tillid og handlekraft. Anne Grethe Pind citerer Einstein:

’Vores rationelle sind er en trofast tjener, og vores intuition er en uvurderlig gave. Samfundet hylder tjeneren og har glemt gaven’

Det er denne gave, som Anne Grethe Pind så levende fortæller om. Med historier fra sit eget liv fortæller Anne Grethe, hvordan hun gennem sine malerier har lært at lytte til sjælen, og hvordan hun har haft mod til at følge de indsigter, hun har fået, til store spring i sit liv.

I den sidste del af bogen er der en fin beskrivelse af, hvordan Anne Grethe Pind giver sine erfaringer og metoder videre til deltagerne på kurserne i Mindful Maling.

Bogen giver læseren inspiration til et personligt udviklingsforløb gennem kunsten at se og kunsten at lytte til sin intuition.

Lis Sandberg, psykoterapeut og meditationslærer
Forfatter til bogen ’Misbrug, meditation, livskvalitet’

Brugerbedømmelser af KUNSTEN AT SEFind lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.